Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G3 Mobile World Congress atzīts par labāko viedtālruni, LG Urbane viedpulksteņi iegūst 9 apbalvojumus

    Jaunākie raksti

    Šā gada Pasaules Mobilajā kongresā (MWC) viedtālrunis LG G3 saņēmis Global Mobile Awards apbalvojumu kategorijā “Labākais gada viedtālrunis”, pateicoties tā kvalitātei, noderīgo funkciju dažādībai un vieglajai lietošanai. Turklāt viedpulksteņi LG Watch Urbane un LG Watch Urbane LTE šajā izstādē ieguvuši deviņus apbalvojumus no vairākiem augsta līmeņa ekspertu medijiem.

    “Kopš nonākšanas tirgū LG G3 ticis kritiķu slavēts, to piedāvā vairāk nekā 170 partneri visā pasaulē un tālruņa veiksme palīdzējusi palielināt uzņēmuma tirdzniecības apjomu par 16%,” norāda GSMA balvu komiteja, paziņojot par apbalvojuma piešķiršanu. “Šis tālrunis piedāvā viegli lietojamu un intuitīvu lietotāju pieredzi ar 5,5 collu Quad HD ekrānu un 13 megapikseļu OIS+ kameru, kas nodrošina Laser Auto Focus funkciju. Tāpat telefons aprīkots ar tādām inovatīvām funkcijām kā Smart Keyboard, Gesture for Selfie, Flash for Selfie un Knock Code, lai nodrošinātu ērtu, atjautīgu un drošāku lietotāja pieredzi.”

    Reklāma

    LG Watch Urbane 005

    Viedpulksteņu segmentā gan LG Watch Urbane, gan LG Watch Urbane LTE vairāki prominenti tehnoloģiju mediji nodēvējuši par šī gada izstādes labākajiem viedpulksteņiem. LG Watch Urbane kā labāko izraudzījušies Android Authority, Android Central, PC Pro un Ubergizmo, pateicoties tā klasiskajam un kosmopolītiskajam dizainam. Pirmais LTE viedpulkstenis LG Watch Urbane LTE saņēmis atzinību no Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews un TechnoBuffalo. Citi apbalvojumu saņēmēji tam izteikuši atzinību kā pirmajam viedpulkstenim, kas piedāvā uz NFC bāzētu maksājumu sistēmu un nozarē visjaudīgāko akumulatoru.

    „Mēs esam pagodināti, ka tik daudz ekspertu novērtējuši mūsu pūliņus, kas ieguldīti LG G3 un Urbane viedpulksteņu radīšanā,” sacīja LG Electronics Mobile Communications Co. prezidents un vadītājs Juno Čo (Juno Cho). „Mēs turpināsim attīstīt un pilnveidot mūsu premium viedtālruņus un nēsājamās ierīces, lai uzlabotu LG klientu dzīves.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jokman
    05.03.2015 15:10

    Gribēju izteikties par šo tālrunis tas bija manā īpašumā 6 mēn.
    Neesmu īsti pārliecināts vai tas ir pelnījis šo apbalvojumu jo uz papīra tas tiešām izskatās kā gada labākais pirkums un vēl zemā cena, taču reālā dzīvē viss nav tik skaisti kā izskatās.
    1. Dēļ lielā un labā displeja tas jūtami bremzē un ķeras attaisot jebkuru lietotni Kontakti vai Facebook.
    2. Aizmugurē novietoto skaļuma regulatoru dēļ auto braukšanas laikā nav iespējams pagriezt klusāk vai skaļāk kad tas ir ievietots turētājā.
    3. Izslavētā kamera iekštelpās pie vidēja apgaismojuma nespēj uzņemt skaidrus foto un jāfočē vismaz 2-3 reizes kamēr kaut kas sanāk.
    4. Lietojot kameru vai spēlējot spēles manāmi uzkarst aizmugurē pie kameras.
    5. Baterija pie normālas lietošanas tur tikai 1-1.5 dienas, pie šādas ietilpības tas ir ļoti slikts rādītājs.
    Nu Plusus jau zināt paši, ceru ka LG šīs problēmas ņems vērā, jo cik pētīju internetu, lai tās nepilnības novērstu vienīgais variants bija taisīt ROOT, ko negribēju darīt un zaudēt garantiju.
    Labāk ir ņemt Sony Z3 vai HTC, jo Samsung ir tieši šādas pašas problēmas

    edis
    06.03.2015 11:22
    Reply to  Jokman

    Skanu var erti regulet ari no priekspuses. Kruta fiica ir dalitais ekraans. Ja butu i3iespeja laikam tomer nemtu htc:)

    Jeee
    06.03.2015 11:15

    Forsi tiesi nopirku nesen, tacu ir kur piesieties. ‘gudraa’ tastatura ir tikai sma un epastiem. Speelees un wacapam paradas kkda maza, neerta tastatura. Ar HTC flagmani sadu problemu nebija. Par karsanu nepiekritu – jaa karst bet pie karsanas piemeram tiek samazinats ekrana apgaismojums lai noverstu sakarsanu. Jebkurs viedtalrunis pie smagas lietosanas netur vairak par vienu dienu ta ka tas ir ok un bus labi ja tures vienu dienu ari pec pusgada. Ekrans labs un kamera +- ari. Visvairak kaitina tas tastaturas atskirigas.

    Reklāma