Web Analytics
More
    Reklāma

    Pebble prezentē Pebble Time Steel metāla versiju

    Jaunākie raksti

    Pebble var uzskatīt par pirmo patiešām veiksmīgo mūsdienīgo viedpulksteņu ražotāju, jo pulksteņa radītāji nav centušies savā produktā sabāzt pēc iespējas vairāk funkcijas tādējādi ierīci padarot neērtu un ļoti bieži uzlādējamu. Drīzāk pretēji – Pebble pulksteņi ir vienkārši, noderīgi un tos jāuzlādē tikai ik pēc dažām dienām vai pat nedēļas.

    Tāpat kā savu pirmo modeli, arī jauno Pebble Time uzņēmums prezentēja kopā finansēšanas vietnē Kickstarter, kur šī kampaņa nu ir kļuvusi par pašu veiksmīgāko savācot vairāk nekā 15 miljonus ASV dolāru. Iespaidīgi!

    Reklāma

    Nedēļu pēc Pebble Time prezentācijas Pebble vadītājs Ēriks Migikovskis (Eric Migicovsky) prezentēja šī pulksteņa metāla versiju Pebble Time Steel. To varēs iegādāties jau jūlijā un pulkstenis būs pieejams melnā, sudraba un zelta krāsā. Jaunais pulkstenis maksās 299 ASV dolārus, taču Kickstarter kampaņā to var iegūt lētāk – samaksājot 250 dolārus.

    Atgādināšu, ka jaunais Pebble Time un tā metāla versija būs aprīkots ar krāsainu displeju, iebūvētu mikrofonu balss komandām, kā arī ierīces baterija spēs nodrošināt līdz 10 dienu darbību ar vienu uzlādi. Metāla versijas pircēji saņems arī ādas siksniņu un izstrādātāji varēs jaunajās “viedajās” siksniņās iebūvēt dažādus sensorus, piemēram, GPS vai sirdsdarbības mērītājus.

    pebble-time-steel-black-press-1

    pebble-time-steel-gold-press-1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    04.03.2015 10:09

    metāla gabaliņs jau izskatās interesantāk :)

    KKTK
    04.03.2015 10:18

    Pag, melnā un zelta krāsa tātad ir viena un tā paša krāsa – menā! :D

    04.03.2015 10:35
    Reply to  KKTK

    Kā lūdzu?

    Ksspars Lccis
    04.03.2015 11:20

    laikam kāds šorīt jau ir sapīpējies spaisu!

    KKTK
    04.03.2015 11:54
    Reply to  KKTK

    Vai tad neesat pamanījuši kleitas krāsas problēmu?

    Reklāma