Web Analytics
More
    Reklāma

    Pebble jaunais pulkstenis Time pārspēj Kickstarter rekordus

    Jaunākie raksti

    Jaunais Pebble Time viedais pulkstenis Kickstarter kampaņā guvis neticamus rezultātus. Šobrīd savākti jau vairāk nekā 7.5 miljoni ASV dolāri, kas uzskatāms par sava veida rekordu, iekļūstot Top 5 visvairāk finansētajos projektos. Par Pebble Time labāk gājis Ouya konsolei ($8.5M), Exploding Kittens kāršu spēlei ($8.7M), pirmajam Pebble ($10.2M) un Coolest mobilajam ledusskapim ($13.2M). Minētie Kickstarter projekti naudu vāca vairākas nedēļas, pat mēnešus, kamēr Pebble Time viedais pulkstenis finansējumu ieguva pāris stundu laikā.

    Pebble Time viedais pulkstenis uzskatāms par jaunu Pebble paaudzi. Tam būs 64 krāsu e-paper ekrāns un uzlabota saskarne. 200 dolārus maksājošais pulkstenis nonāks pie pircējiem maijā.

    Reklāma

    Pirms trīs gadiem Pebble pirmais modelis bija kas unikāls. Android Wear vēl nebija un par Apple Watch pat vēl nebaumoja. Tomēr šo gadu gaitā Pebble spējuši saglabāt labākā viedo pulksteņu ražotāja titulu.

    Pebble Time būs par 20% plānāks, nekā pirmais Pebble. Tas iegūs Gorilla Glass ekrāna aizsargu un nerūsējošā tērauda korpusu. E-paper ekrāna rādītais būs redzams arī bez izgaismojuma, tāpēc Pebble Time akumulatora darbības laiks ar vienu uzlādi būs 7 dienas. Pebble Time pievienots mikrofons balss ziņu ievadei un nosūtīšanai e-pastā vai ar Facebook Messenger starpniecību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    25.02.2015 10:56

    Sava veida rekords, 7 dienas ar vienu uzlādi. Lai uzlādētu pulksteni, tas jānoņem no rokas, un ja tas jādara katru dienu uz pāris stundām (kā tas patreiz ir konkurentiem), tad vairāk problēmu nekā ieguvums.

    Kaspars_
    25.02.2015 11:44
    Reply to  LOOK

    darbības laiks arī ir galvenais (neesmu iedziļinājies, bet vienīgais?) pluss šīm Pebble ierīcēm
    un tas pateicoties e-ink displejam

    Reklāma