Web Analytics
More
    Reklāma

    SanDisk izveidojis pasaulē pirmo 200 GB microSD atmiņas karti

    Jaunākie raksti

    Iepriekš viedierīču lietotājiem nācās iztikt maksimāli ar 128 GB ietilpības microSD kartēm. Pirmo 128 GB ietilpības microSD karti izgatavoja šodienas varonis SanDisk, bet nu jau tam pievienojies arī Samsung ar microSD 128 GB EVO atmiņas karti. Tomēr, ja ar 128 GB ir par maz, jaunais SanDisk microSD modelis izveidots ar 200 GB ietilpību.

    SanDisk 200 GB kartei ir daži trūkumi. Kā jau jaunam un unikālam produktam, SanDisk 200 GB microSD kartei ir ļoti augsta cena – 400 ASV dolāri. Tas ir trīs reizes vairāk par dažu labu nesen izziņotu budžeta klases viedtālruni. Otra problēma ir SanDisk 200 GB microSD kartes saderība ar ierīcēm. Samsung izvēlējies savos jaunajos flagmaņos atteikties no microSD kartēm, kamēr lētākas viedierīces 200 GB atmiņu var vienkārši neatbalstīt.

    Reklāma

    Nevajadzētu piemirst, ka jaunie un lētie klēpjdatori, kā arī Microsoft Surface Pro, bieži atbalsta lielas ietilpības microSD kartes, kas tiek izmantotas salīdzinoši nelielo iebūvēto atmiņu papildināšanai. Iespējams, ka SanDisk 200 GB microSD tieši šādos klēpjdatoros atradīs savu pielietojumu, kad tās cena nokritīsies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma