Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv autoru pulkam pievienojas cilvēcīgo tehnoloģiju redaktore Katrīna Kūkuma

    Jaunākie raksti

    Kamēr Latvijas prezidents Andris Bērziņš šausminās, ka tiesās strādā pārāk daudz sieviešu, es uzskatu, ka tehnoloģiju pasaulē sieviešu ir par maz. Un tāpēc ar prieku paziņoju, ka Kursors.lv radošajai komandai ir pievienojusies cilvēcīgo tehnoloģiju redaktore Katrīna Kūkuma, kuras darbu esmu pamanījis un atzinīgi novērtējis jau no TV raidījuma “Nākotnes parks” laikiem.

    Kāpēc cilvēcīgo? Katrīna būs atbildīga par tām tehnoloģiju ziņām, kas ir “tuvākas” sabiedrībai un gluži vienkārši cilvēcīgākas. Tā kā tehnoloģijas ir sastopamas ik uz soļa, tāpēc ir vērts stāstīt par to, kā tās var ietekmēt mūsu ikdienu. Tagad Kursoru varēsi ieteikt lasīt arī savai mammai, sievai un māsai. Tikmēr mēs (Kursora redakcijas vīriešu daļa), turpināsim vīrišķīgi rakstīt par tehnoloģiju tehnoloģisko pusi un ieguvēji būs visi.

    Reklāma

    Uzaugusi inženiera-matemātiķa ģimenē, mājās vienmēr atradās kāds dators, mērinstuments vai vēl kāda elektroniska ierīce, kurai ne vienmēr zinājumu nosaukumu. Tā kā matemātika padevās, tad arī bērnībā diez gan brīvi un veikli pārvaldīju visas ierīces, ko vien varēju mājās atrast. Lai gan esmu studējusi valodas, mākslu, vēsturi un antropoloģiju, interese par tehnoloģijām nekad nav zudusi. Dzīves līkločos nokļuvu līdz Samsung tehniskās palīdzības dienestam, kur nācās labot planšetes, pārbaudīt veļasmašīnas un izskaidrot Smart TV darbību telefoniski. Šis darbs bija kārtīga tehnoloģiju skola, ko apvienoju ar universitātē iegūtajām zināšanām, lai vēlāk kļūtu par TV raidījuma “Nākotnes parks” žurnālisti un redaktori, kur strādāju līdz pat pašam pēdējam raidījumam.

    Pievienošanās Kursors.lv komandai ir loģisks un likumsakarīgs turpinājums manam līdzšinējam darbam, kurā apvienoju savus hobijus – tehnoloģijas un rakstīšanu. Neskrienu pēc jauna telefona tikai tāpēc, ka tas ir jauns – interesē tehnoloģijas, kas patiešām REĀLI palīdz, atvieglo dzīvi, padara darbu produktīvāku un pat glābj dzīvības.

    Katrīna Kūkuma

    Aicinu Kursora jauno redaktori uzņemt ar godu un aktīvi iesaistīties viņas aizsāktajās diskusijās par tehnoloģijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Eduards
    24.02.2015 07:11

    Cietajā tekstā kļūda :-) un nesapratu kāds sakars labai matemātikas pārzināšanai ar labu tehnisko prasmi. Es no matemātikas neko daudz, bet tehniski man iet labāk, kā vajag. :-)

    Reklāma