Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iesūdz tiesā par cita uzņēmuma darbinieku aizvilināšanu

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka automašīnu akumulatoru ražotājs A123 Systems iesūdzējis tiesā Apple par vadošo inženieru aizvilināšanu. A123 Systems tiesas pieteikumā norādīts, ka Apple no uzņēmuma aizvilinājis lielu skaitu inženieru, kas varētu apstiprināt Apple plānus savas elektro automašīnas būvei.

    Jau iepriekš ziņojām, ka Apple un Tesla sacenšas darbinieku pārvilināšanā. A123 Systems iesnieguma pamatā ir lielais aizvilināto darbinieku skaits, kas var liegt uzņēmumam turpināt darbību. Apple plānos varētu būs akumulatoru izstrāde, kas tieši konkurētu ar A123 Systems. ASV likumdošana liedzot šādi aizvilināt uzņēmuma vadošos darbiniekus lielos apjomos, ja tas var būtiski ietekmēt uzņēmuma tālāku darbību.

    Pēdējos mēnešos tiek saņemti daudzi signāli par Apple plāniem attiecībā uz auto izveidi, kā arī uzņēmums cenšas savā paspārnē iegūt dažādas būtiskas tehnoloģijas un to ražotājus. Pavisam skarbi izgāja ar safīra stiklu ražotāju pielabināšanu un iPhone 6 nākas iztikt bez safīra. Tiek pat pieļauts, ka Apple pēc šīs sakāves varētu uz laiku pavisam atteikties no safīra izmantošanas ekrānu aizsardzībai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma