Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple varētu veidot ko vairāk par Tesla konkurentu

    Jaunākie raksti

    Nesen Sanfrancisko ielās ir manīts Apple busiņš, kas it kā veidojis ko līdzīgu Google Maps Street View, it kā izmēģinājis automašīnu bez vadītāja. Tiek ziņots, ka kāds Apple darbinieks pat esot norādījis, ka drīz elektrisko auto ražotājam Tesla nāksies pacensties, lai nopelnītu vēl kādu centu.

    Nesen tīmeklī ceļoja informācija, ka uzņēmumi Apple un Tesla iesaistījušies cīņā par darbiniekiem. Sākumā šķita, ka uzvar Tesla, jo no Apple tika pārvilināti aptuveni 150 darbinieki. LinkedIn informācija liecina, ka Apple no Tesla ieguva aptuveni 50 darbiniekus. Vairums Apple jauno darbinieku specializējušies mehānikā un robotu veidošanā.

    Turklāt baumu līmenī Apple jau kādu laiku plānojot veidot paši savu transporta līdzekli. Pieejamā informācija liecina, ka Apple nav tādu zināšanu, lai izveidotu paši savu automašīnu, bet uzņēmumam ir daudz naudas, tāpēc automašīnas projekts nav nekas neiespējams.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    11.02.2015 13:26

    Lai elektroauto taisa kaut vai Miķelis no Otaņķiem, tiem ir beidzot jānahrenizē mūžam lūztošie, neefiktīvie iekšdedzes dzinēji.

    Krotow
    12.02.2015 19:32

    Ja foto redzamais plācenis ir auto prototips, interesanti ka tas spēj pagriezt riteņus lai nogrieztos pa labi vai kreisi? Tur kaut kā nemana kustīgās arkas vai tml.

    Reklāma