Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung varētu veidot savu gadžetu un aksesuāru ekosistēmu

    Jaunākie raksti

    Apple biznesa stratēģija ir šo uzņēmumu iznesusi peļņa saulītē, bet būs grūti noliegt, ka kādreizējais Android operētājsistēmas spīdeklis Samsung pārdzīvo identitātes krīzi. Gandrīz katram modernam mobilo ierīču un tehnoloģiju uzņēmumam ir kāds “jājamzirdziņš” – vienam tā ir cena, citam akumulatora ietilpība, vēl kādam ūdens noturība vai augstas klases fotokamera.

    Kā jau var nojaust, tad runa būs par iespējamo turpmāko Samsung stratēģiju, kas cieši saistīta ar Apple kopējo ideju. Tiek ziņots, ka līdz ar Galaxy S6 parādīšanos Samsung varētu pāriet uz slēgtu aksesuāru ekosistēmu. Apple izpratnē tas nozīmētu speciālas saderību nosakošas mikroshēmas, kas pieejamas vien pašam Apple un dažiem izmeklētiem, kvalitatīvu produktu ražotājiem.

    Reklāma

    Iepriekš ziņojām, ka Samsung Galaxy S6 aizmugures vāciņš varētu kalpot kā pieslēgvieta dažādiem aksesuāriem. Tā arī būs vieta, kur ražotājs uzsāks savu slēgtās ekosistēmas izmēģināšanu. Šāda pieeja var nodrošināt papildus peļņu no oriģinālo aksesuāru pārdošanas, bet tā var izsaukt arī pretēju efektu, ja aksesuāru cena ir par augstu. Tie būs saražoti, bet aksesuārus nevien neiegādāsies.

    MWC 2015 ir pēc pāris nedēļām, tad arī viss noskaidrosies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    13.02.2015 12:20

    nezi, kāpēc gadžetu un aksesusuāru sistēmu sauc tieši par ekosistēmu?

    ekoloģiskie gadžeti, piemēroti arī zīdaiņiem un vegāniem?

    Reklāma