Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izmantos Galaxy S6 aizmuguri dažādu papildierīču pievienošanai

    Jaunākie raksti

    Samsung nav citas izvēles, kā Galaxy S6 padarīt par gada iekārojamāko viedtālruni. Esošais Samsung plāns par plastmasas viedtālruni ar samocītu TouchWiz saskarni nestrādā un uzņēmums ir spiests to atzīt dažādos veidos pēdējo mēnešu laikā. Iespējams, ka Galaxy S6 tiešām kļūs par jaunievedumu visai pelēcīgajā viedtālruņu tirgū, piedāvājot ko līdzīgu Project Ara paša uzbūvējamajai viedierīces idejai.

    Android.com.pl ziņo, ka sestās paaudzes Galaxy S viedtālrunim būs maināmi aizmugures vāciņi vai speciālas pieslēgvietas, būs iespēja pievienot dažādas papildus ierīces. Baumas norāda, ka Galaxy S6 sākumā varēs papildināt ar cukura līmeņa asinīs mērierīci, e-ink tehnoloģijas papildekrānu, kā arī nomainīt kameras objektīvu. Galaxy S6 aizmugures papildaprīkojuma klāsta paplašināšanu varēs uzņemties arī trešo pušu ražotāji.

    Reklāma

    Baumas par šāda vieda pielāgojumu standarta izveidi šķiet visai pārspīlētas, tomēr jāatceras, ka runa ir par izmisušu Dienvidkorejas uzņēmumu un no korejiešu tehnoloģijas ellītes var visu ko sagaidīt.

    Galaxy S6 oficiālā izziņošana gaidāma ap martu, iespējams, pat MWC 2015 laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raimonds Talcis
    28.01.2015 15:55

    Tīri laba ideja. Jautājums, vai Samsungam ir pa spēka šo ideju kvalitatīvi realizēt.

    DF
    29.01.2015 10:00

    Labāk uzrakstītu kāds rakstu par samsung dramatisko situāciju viedtālruņu peļņa salīdzinot ar pagājušo gadu krītas vairāk kā par 65%!

    Reklāma