Web Analytics
More
    Reklāma

    Corning veido jaunu, neticami izturīgu aizsargstiklu

    Jaunākie raksti

    Corning ir zināms kā izturīgo Gorilla Glass ekrānu aizsargstiklu ražotājs, kas sadarbojas ar Apple, Samsung un daudziem citiem viedierīču ražotājiem. Corning šobrīd strādājot pie jauna Gorilla aizsargstikla, kura izturība būs tuva tik ļoti apspriestajiem safīra aizsargstikliem.

    Project Phire (no vārda “sapphire”) tika izziņots piektdien investoru sapulcē. Corning informēja, ka jaunais Project Phire aizsargstikls būšot drīzumā gatavs un pie ražotājiem varēs sākt ceļot jau šogad.

    Reklāma

    Corning Project Phire būs ne tikai ļoti izturīgs pret skrāpēšanos, tas arī atrisinās safīra stikla lielāko problēmu – trauslumu. Safīra stikli viegli plīst, kad viedtālrunis tiek nomests uz zemes. Corning atradis veidu, kā skrāpējumu noturību savienot ar Gorilla Glass 4 līmeņa nesaplīšanas īpašībām.

    Corning veidotie aizsargstikli šobrīd jau uzstādīti trīs miljardos viedierīču. To skaitā ir jaunie Apple iPhone 6 un iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy Note Edge un Galaxy Note 4. Iespējams, ka Corning paspēja nobīties no Apple plāniem veidot savu safīra stiklu rūpnīcu, tāpēc tapa jaunais Project Phire.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    09.02.2015 10:57


    Corning veido jaunu, neticami izturīgu aizsargstiklu

    Kautkur pāris reizes pēdējo gadu laikā šāda sensācija jau ir dzirdēta, bet stikli kā plīsa pirms pāris gadiem, tā plīst vēljoprojām..

    09.02.2015 11:26

    šamie solījās, ka GG 4 ir praktiski nesasitams, ja krīt no metra augstuma. Apskati rāda, ka Note 4 plīst tāpat, kā jebkurš cits klucis.

    Reklāma