Web Analytics
More
    Reklāma

    Corning izsludina uzlabotu Gorilla Glass 4

    Jaunākie raksti

    Corning tikko izsludinājis jaunu un būtiski uzlabotu Gorilla Glass 4 ekrāna aizsargstiklu viedtālruņiem. Ražotājs sola, ka izdevies aptuveni divas reizes pārspēt esošo ekrānu aizsargstiklu spējas un izturību. Tiek pat norādīts, ka Gorilla Glass 4 izturēs ikdienišķus viedtālruņa kritienus no lietotāja rokām.

    Corning savu pirmo Gorilla Glass sēriju izlaida 2007. gadā, bet šis aizsargstikls tikpat kā netika uzstādīts viedierīcēs. Plašāku atpazīstamību guva Gorilla Glass 2 un Gorilla Glass 3, kas sargā lielu daļu augstvērtīgo viedtālruņu ekrānus. Corning saskaitījis, ka kopumā Gorilla Glass viedierīču aizsargstikli uzstādīti 3 miljardiem viedierīču.

    Reklāma

    Gorilla Glass 4 tiek vērtēts kā divas reizes izturīgāks par jebkuru konkurentu piedāvājumu. Gorilla Glass 4 gadījumā ražotājs uzsvaru licis uz aizsargstikla izturību pret kritieniem no augstuma, kas būtu pielīdzināms tam, kādā ikdienā tiek lietots viedtālrunis. Laboratorijās izmērīts, ka Gorilla Glass 4 pasargās viedtālruņa ekrānu no saplīšanas aptuveni 80% kritienu. Tāpat tiek norādīts, ka šādos kritienos parastais logu stikls saplīstu 100% gadījumu.

    https://www.youtube.com/watch?v=8ObyPq-OmO0

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    22.11.2014 19:05

    Jūs paši iekš kursors.lv esat mēģinājuši raksta video noskatīties kopā ar to debīlo gifu uzreiz pēc youtube video? Tieši kuram plānprātiņam ienāca prātā, ka ņirbošo, informatīvi bezjēdzīgo gifu būtu jāliek rakstā?

    24.11.2014 00:30

    Ir risinājums! Paritini lapu tā, lai dinamiskā bilde paliek “aiz borta” un netraucē skatienam :)

    24.11.2014 01:46

    Bet tīri no praktiskā viedokļa — kāds tieši ir iemesls likt šādu animāciju, ja tā ir daļa no video, kas tiek skatīts?

    24.11.2014 08:46

    Tas ir jājautā raksta autoram, bet es pieņemu, ka tas darīts, lai vizuāli uzskatāmi parādītu par ko ir runa rakstā. Es šādu bildi arī kaut kur rakstā pievienotu.

    Reklāma