Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādās pirmie operētājsistēmas Windows 10 Technical Preview for phones saskarnes attēli

    Jaunākie raksti

    Kā jau informējām, tad pirms pāris dienām, kompānija Microsoft padarīja pieejamu operētājsistēmas Windows 10 Technical Preview for phones pirmo versiju. Cilvēki, kuri to var jau izmēģināt, visticamāk ir Microsoft darbinieki. Taču, lai mums pārējiem nebūtu jānīkst neziņā, ir klajā nākuši daži jaunās operētājsistēmas saskarnes attēli.

    windows-10-phones-12493-02a_story

    Reklāma

    Jaunās operētājsistēmas būvējums ir ar numuru 8.15.12493.42, un attēlos redzama iestatījumu sadaļa, kā arī jaunais ziņojumu centrs ar tiešo piekļuvi viedtālruņa svarīgākajām funkcijām. Jaunā izvēlne ir līdzīga tai, kura nesen parādījās datoriem un planšetdatoriem domātajā Windows 10 versijā. Sadaļas ir veidotas un apvienotas tematiskajos un funkcionālajos blokos. Ir tādas kategorijas kā – Sistēma, Ierīces, Tīkls, Personalizēšana, Laiks, Valoda, u.c.

    windows-10-phones-12493-01

    Ziņojumu centrā izmaiņu nav tik daudz. Tur ir tās pašas dažādu funkciju ieslēgšanas un izslēgšanas pogas, taču tās ir sakārtotas vairākās rindās. Attēlā redzams, ka rindas ir trīs. Nepieciešamības gadījumā pogu rindas var sakļaut, tā lai paliek tikai viena rinda ar būtiskākajām funkcijām.

    Kā stāsta vietne Neowin, tad šie attēli ir no reālās viedtālruņu Windows 10 operētājsistēmas, un tieši tā izskatīsies fināla versijā. Tāpat ir informācija, ka visi Windows Insider programmas dalībnieki saņems pieeju atjauninājuma jau februārī, bet kurā datumā tieši, netiek precizēts.

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    06.02.2015 13:20

    No dizaina viedokļa izskatās diezgan bēdīgi. 8(

    Mārtiņš Cimanskis
    07.02.2015 00:23
    Reply to  LOOK

    tā tak super-ultra beta versija… viss mainās

    xy
    07.02.2015 08:18

    Pats lietoju WP telefonu un man patīk tas, ka viss tajā ir pa vienkāršo. Atverot iestatījumus, viegli var atrast vajadzīgo. Nav bijis androīds, bet esmu paspaidījis un ieejot iestatījumos vajadzēja kādas 15 min., lai atrastu vajadzīgo funkciju. Un tas pats ir ar aplikācijām

    Reklāma