Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon gatavo jaunu bezspoguļa fotokameras modeli Canon EOS M3

    Jaunākie raksti

    Nākošajā nedēļā Japānā, durvis vērs fototehnikas izstāde CP+ 2015. Tāpēc arī atklātībā sāk parādīties informācija par japāņu ražotāju jaunumiem foto lauciņā. Nupat internetā nonākušas ziņas par vēl vienu Canon jaunumu. Tā ir bezspoguļa fotokamera ar maināmiem objektīviem – Canon EOS M3.

    Canon-EOS-M3-mirrorless-camera1

    Reklāma

    Pagaidām maz kas zināms par gaidāmā jaunuma tehniskajiem datiem, taču ir parādījušies attēli ar kameru melnā un baltā krāsu variantā. Un spriežot pēc šiem attēliem, Canon jauno EOS M3 ir padarījusī vizuāli krietni vien atšķirīgu no iepriekšējā EOS M2 modeļa. Iepriekšējais modelis tika kritizēts par neērtu vadību un par to, ka kameru ir grūti noturēt rokā. Tagad ir redzams, ka EOS M3 būs izteikts rokturis, lai fotogrāfs to var ērti satvert, kā arī parādījies jauns ekspozīcijas korekcijas vadības ritenis. Tāpat jaunums ir atlokāmais ekrāns un iebūvētā zibspuldze. Izskatās, ka šeit Canon ir piestrādājuši visai nopietni, un ņēmuši vērā iepriekšējiem EOS M modeļiem veltīto kritiku.

    Canon-EOS-M3-mirrorless-camera

    Jaunumā visticamāk tiks izmantota salīdzinoši augstas izšķirtspējas attēla matrica, kura būs kopā ar Digic 6 attēla apstrādes procesoru un autofokusa sistēmu. Tāpat zināms, ka kamera komplektēsies ar objektīviem EF-M 22mm f/2 STM, un EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM. Tāpat ir informācija, ka jaunums būs savietojams ar Canon EVF-DC1 elektronisko skatu meklētāju. Kā datums, kad Canon oficiāli informēs visus par šo jaunumu, tiek minēts 6. februāris.

    Canon-EOS-M3-mirrorless-camera-back

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    05.02.2015 11:44

    ārzemju forumos emkas lietotāji mēģina atrast kādu nebūt iemeslu, kas tiem liktu vēlreiz atvērt makus jaunā modeļa iegādei.
    ar iepriekšējo viss esot kārtībā, īpaši tiem kas tos savulaik pagrāba par $150 kita versijā.

    05.02.2015 13:26
    Reply to  x

    Vecais EOS M taču bija pilnīgs murgs. Fokuss nestrādā, uzbūve kā skārda spainim. Par 150 dolāriem droši vien lietojams, bet ne vairāk.

    Reklāma