Web Analytics
More
    Reklāma

    Palīdzi draugiem.lv radīt luksoforu

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš vēstījām par draugiem.lv grupas veidoto DISPLIO atgādinātāju, kas kopā finansēšanas vietnē no produkta radīšanai nepieciešamajiem 65 000 ASV dolāriem ir savācis iespaidīgu 46 569 dolārus. Iesaku apskatīt šo ideju un ja tā šķiet gana noderīga, tad atbalstīt mūsējos džekus un meitenes. Līdz kampaņas beigām ir atlikušas veselas 27 dienas.

    Šodien vēlos pieminēt vēl vienu draugiem.lv grupas veidoto produktu – Luxafor. Vienkāršiem vārdiem sakot, tas ir USB gaismas indikators un tas var noderēt, lai saviem kolēģiem paziņotu par savu pieejamību. Proti, ja mēs esam aizņemti ar nopietnām lietām un nav laika tērzēt ar kolēģiem, varam ieslēgt, lai tas deg sarkanā krāsā – tad visi jau pa gabalu zinās, ka mūs nav jātraucē.

    Reklāma

    Šobrīd tiek veidoti divi mini luksofora varianti – viens pie datora pievienojams ar vadu, bet otrs ir ar iebūvētu bateriju un to atliek vienkārši piestiprināt pie monitora (ar magnētu). Datora un luksofora saziņa notiek ar Bluetooth bezvadu savienojumu un produkta radītāji ir izveidojuši datora programmu, kas sadarbojas ar tādiem produktivitātes rīkiem kā Codealike, DeskTime, RescueTime un OfficeTime.

    Luxafor radītāji cer savākt 42 000 ASV dolārus, lai uzsāktu ierīces ražošanu un raksta tapšanas brīdī ir savākti jau 16 934 dolāri. Līdz kampaņas beigām atlikušas 15 dienas. Pie Luxafor USB versijas var tikt samaksājot vismaz 26 dolārus, bet, lai tiktu pie Luxafor bezvadu versijas nāksies šķirties no vismaz 52 dolāriem.

    9573c954e2c68b014de21fb58714f92d_large

    2d08be17a4132e39de6d9e519d57defc_large

    2015-01-29_1441

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    16 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    29.01.2015 15:28

    Vai ir pirmais aprīlis???

    29.01.2015 15:32
    Reply to  Ksspars Lccis

    Nu kāpēc uzreiz tā? Ja eksplodējošo kaķēnu kāršu spēle var savākt 4 miljonus (!!!) dolāru, tad zem Saules ir vieta arī šādiem diskutabli noderīgiem luksoforiem :)

    Ksspars Lccis
    29.01.2015 15:40

    nu jā, bet kamon, 4 gaismas diodes par 50 zaļajiem??? Kamooooon…

    29.01.2015 15:46
    Reply to  Ksspars Lccis

    Tu taču saproti, ka pērc nevis “4 gaismas diodes”, bet gatavu produktu kopā ar programmatūru un atbalstu. Protams, katrs pats izlemj cik un par kādām lietām maksāt, bet es nedomāju, ka ir pareizi visu tik ļoti vienkāršot.

    NTW
    29.01.2015 15:43

    Nez kamdeelj man buutu jaaziedo tam kantorim, kas neatziist ideju kopeesanu, kaut gan to dara nonstopaa.
    Otrkaart tas kantoris no chainjikiem cik sanjem naudu meenesii par statistikam, smailijiem what ever un vinji veel grib lai ziedojam. Pilniibaa un kategoriski nee. Taapeec miilie cilveeki buusim gudraki par sho traukiem kompaniju un neatbalstiisim, ne moraali, fiziski un veel jo mazaak finansiaali.

    29.01.2015 15:48
    Reply to  NTW

    Uh, kāds nešpetns komentārs. Vienkāršāk gan būtu bijis pateikt – neesmu šī produkta mērķauditorija un man tas nav interesants nevis gāzt žulti tēmā un netēmā.

    Ksspars Lccis
    29.01.2015 15:48
    Reply to  NTW

    es tiešā veidā nesaistītu draugiem.lv ar jaunā biznesa inkubatoru, kur laipni būsi aicināts arī tu, ja Tev ir kāda ideja ko realizēt

    Bugelmõõgel
    29.01.2015 17:18

    Ko draugiem.lv ir darījuši manā labā lai es viņiem palīdzētu??? Viss ir aizbloķēts un ir jāsūta pa maksu, katrs spēlīšu manjaks dienā vien tērē paris eiro točn un tādi ir tūkstošiem, nerunājot par profila statistiku, galeriju statistiku un citu p0k p0k fīču pasūtīšanu… lapa viscaur pārbāzta ar bezjēdzīgām un kaitinošām reklāmām, tā teikt brīvu vietu lapā neeksistē no kurām mēnesī jānāk labam piķim jo reklamēties tur nav lēti un vietne ir ļoti apmeklēta un vēl viņiem ‘nav naudas’ :D HA! NEVAJAG LIET ŪDENI ACĪS! Turklāt nedod dies ja ko nokopēsi no ”viņu” idejām, viņi tik drīkst 1:1 parkopēt, nomainīt fontu, krāsu, izmērus un saukt par ”savu”.

    Tas ka dr.lv šefi vēlas nopirkt jaunu auto vai aizlidot kādā ceļojumā, nevis palīdzēt viņu grupai finansiāli ar šo projektu tad tā lai arī saka!(100k euro investīcija viņiem točn nebūtu nekas) Nevis atkal tik d.rš un cer uz labo iedzīvotāju sirsniņām….
    No manīm viņi nedabūs neko, jo tanī vietnē vispār mūsdienās ieeju 1x mēnesī.. nevaru ciest to vietni.

    bombelats
    29.01.2015 18:21
    Reply to  Bugelmõõgel

    Jāpiezīmē, ka tā gluži nav tikai ziedošana. Vienkārši runājot, tu pērc vēl negatavu produktu avansā.
    Un ja nepatīk tie Draugi, tad dzēsies ārā un aizmirsti. Jeb tas kaut kāds mazohisma paveids, kaut ko visu laiku lietot un cepties, ka tā ir fekālija. Ja filma nepatīk, neskaties. Nevis turpini skatīties un zākā.

    Bugelmõõgel
    29.01.2015 22:30
    Reply to  bombelats

    ;) es tur arī neesmu jau gadus 2… bet redzu visu kas tur ir starp draugiem kuri vēl tur uzturas un fano par šo lapu kā arī vismaz atdod 5eur mēn visādām statistikām, smaidiņiem, spēlēm.

    29.01.2015 22:45
    Reply to  Bugelmõõgel

    Interesanti. Draugiem.lv nevari ciest un vietni apmeklē “1x mēnesī”, taču esi pamatīgi izpētījis un aprakstījis visu slikto :) Centīgs zēns.

    Lauris
    29.01.2015 23:31

    Par kristapa komentu norēcos xD

    Kaspars
    30.01.2015 09:37
    Reply to  Bugelmõõgel

    Draugiem.lv vienkārši ir, nevis kaut ko dara Tavā labā..ja gribi, tad izmanto, ja ne tad lieki necepies. Mazliet par kvalitāti un naudas rausšanu: Tā kā tas ir sociālais portāls, tad es attiecīgi vairāk lietoju to, ko vairāk lieto mani draugi- tas būtu facebook.. Bet, ja salīdzinām, tad manās acīs draugiem.lv ir daudz kvalitatīvāks portāls Es tur ieeju 1x dienā, un minūtes laikā apskatu visu jauno – vēstules, draugu galerijas, dienasgrāmatas, komentārus un atbildes pie komentāriem (bildēm). Tas viss tur pirmajā lapā ir. Un arī nejūtu, ka man kāds vilktu naudu no maka ārā. Ieeju facebookā un tur man priekšā ir siena, kur var skrullēt līdz nelabumam..tur ir reklāmas, reklāmposti, draugu ieteiktais sviests, un tajā visā putrā pa vidu ir šis tas interesants, draugu bildes, posti utt. bet skrullēt ilgāk par minūti es negribu, pie tam arī sekojot līdzi tam, kas notiek uz sienas nākas secināt, ka FB nemaz visu neparāda, un tieši tā informācija, ko es gribētu ieraudzīt, mēdz pazust Un, ja ieskatās, tad facebook ir prātam neaptverama naudas rausšanas mašīna, kas tieši uz to arī ir mērķēta un nevis, lai lietotājam ērtāk.. Varbūt kāds jūtas citādāk, bet priekš tā ne pārāk lielā laika, ko esmu gatavs soc portāliem atvēlēt… Read more »

    Lauris
    29.01.2015 17:20

    Komentāros tipiski latvieši. Kamēr nav izmēģinājuši un sapratuši ka manta ir derīga bļaus ka sūds, nahren nav vajadzīgs un tā tālāk. Bet tā ir bijis vienmēr nosākuma nodirš pēctam slavē.

    Būtu vismaz priecājušies ka latvijā ir cilvēki kas vispār kautko dara.

    Ntw ja pats neko nemāki kā tikai sēdēt pie televizora un kasīt olas tad muti ciet :) draugiem lv cenu par statistiku un visu pārējo prasa lai uzturētu portālu un darbinieku algas arī neaug kokos.

    Nu ko es varu pateikt? Prieks par draugiem.lv puišiem :)

    Kristaps Lācis
    30.01.2015 09:10

    Tas mēsliņš takā aizsrdzība no pamuļķiem, kas neredz, ka Tu strādā? Manuprāt pret dundukiem arī krāsu kods nelīdzēs. Normāls cilvēķs tāpat redz , kad var traucēt un kad nē.. Absolūti nesaprotu šīs figņas jēgu!

    KKTK
    30.01.2015 10:34

    Es domāju arī pie pakaļas vajadzētu šādu luksaforu. Lai pa gabalu redz, vai meklējas, vai aizņemts/a, vai mēnešreizes… :D

    Reklāma