Web Analytics
More
    Reklāma

    VW prezentē Golf R Touch ar skārienvadību it visur

    Jaunākie raksti

    Volkswagen CES 2015 ietvaros izrādījis Golf R Touch automašīnas konceptu, kas varētu iezīmēt ražotāja vēlmi vismaz daļēji pievienoties viedo gadžetu ražotāju pulciņam.

    Ar šo soli VW grasās uzlabot informācijas apmaiņu starp šoferi un automašīnu. Golf R Touch tiek izmantoti skārienekrāni un būtiska loma ir arī žestu vadībai, lai nenāktos novērst skatu no ceļa. Labā ziņa ir tāda, ka stūre un pāris pedāļi ir savās vietās.

    Reklāma

    Priekšējā paneļa centrā atrodas 12.8 collu galvenais ekrāns, kurā redzama informācija par Golf R Touch, kā arī to var izmantot mūzikas un filmu atskaņošanai. Instrumentu paneli aizvieto 12.3 collu platekrāns, kas sniedz visu to pašu informāciju, ko varam redzēt šībrīža daļēji analogajos instrumentu paneļos.

    Interesantākā iespēja ir Xbox Kinect-veidīgā žestu ievade. Divas sekundes paturi gaisā izplestu plaukstu un aktivizējas žestu ievade. Ar to varēsi vadīt mūziku, regulēt salona izgaismojumu u.tml.

    Kā jau kārtīgam konceptam pieklājas, pilnīgi visas pogas tiek aizstātas ar skārienekrāniem vai žestu vadību. Visticamāk, Golf R Touch šādā izskatā nekad nenonāks pie pircējiem, jo skārienvadība un žesti vēl netiek pietiekami precīzi atpazīti. Protams, nekādas cenas un tirdzniecības datumi šobrīd vispār netiek apspriesti.

    Volkswagen ik pa laikam izgatavo kādu savdabīgu konceptu. Vairākus gadus atpakaļ bija tapis VW Golf W12 650. Tas bija daļēji strādājošs prototips ar 6.0 litru bi-turbo W12 dzinēju, kas attīsta ap 650 zirgspēkiem.

    Golf R Touch 1 Golf R Touch 2 Golf R Touch 3

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma