Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo prezentē viedtālruņu zibspuldzi visiem pašiņu faniem

    Jaunākie raksti

    Selfiji, jeb pašiņi ir pagājušā gada hīts un nu jau pilns Internets ne tikai ar pašām bildēm, bet arī pamācībām kā tās vislabāk radīt. Lai ar ar katru gadu viedtālruņu kameru spējas uzlabojas, tomēr bez pietiekama apgaismojuma nekāda labā bilde nesanāks. Jā, jau sāk parādīties viedtālruņi, kuriem priekšpusē blakus kamerai ir iebūvētas zibspuldzes (piemēram, HTC Desire Eye vai Sony Xperia C3) vai arī kameras bloks ir pagriežams kā Oppo N1, tomēr tās vēl nav nemaz tik izplatītas. Ko darīt?

    CES 2015 tehnoloģiju izstādes gaitā Lenovo ir prezentējis VIBE Xtension Selfie Flash selfiju zibspuldzi, ko var iespraust viedtālrunī un pamatīgi izgaismot mūsu daiļās sejas. Zibspuldze sastāv no astoņām gaismas diodēm un pie telefona to var pievienot ar parastu 3.5 mm (austiņu) spraudni. Ierīcē ir iebūvēts akumulators un vienas uzlādes pietiks aptuveni 100 bilžu uzņemšanai. Ierīci ar attiecīgu pāreju var uzlādēt pa taisno no telefona. Zibspuldze maksās 29 ASV dolārus un būs nopērkama jau aprīlī.

    Reklāma

    Ierīce pamatā paredzēta lietošanai ar jauno Lenovo Vibe X2 viedtālruni, taču ar attiecīgu kameras aplikāciju to var izmantot ar jebkuru citu Android viedtālruni. Ja meklē šādi verķi savam iPhone, tad uzmanības vērta alternatīva ir iBlazr.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    09.02.2015 11:24

    Lenovo bija tik tuvu veiksmei….pietrūka vien vads vai bezvads, lai palaistu zibspuldzi bez piekabināšanas telefonam/planšetei. Piegaismošanas veids “gaisma purnā” netiek izmantota pat valsts iestādēs, fočējot dokumentiem.

    Reklāma