Web Analytics
More
    Reklāma

    Atkal atlikta Ubuntu viedtālruņu iznākšana

    Jaunākie raksti

    No 2014. gada nekas daudz pāri nav palicis, tāpēc nav arī pārsteigums, ka Canonical kārtējo reizi ziņo par Ubuntu darbinātu viedtālruņu iznākšanas atbīdīšanu vēl par kādu laika sprīdi. Kā jau ierasts, nekas konkrētāk netiek paskaidrots, vien Canonical sola Ubuntu viedtālruņa iznākšanu “2015. gada pašā sākumā”.

    PCWorld ziņojumā teikts, ka Canonical turpina cieši sastrādāties ar visiem partneriem (tai skaitā Meizu un bq), lai Ubuntu pēc iespējas ātrāk nonāktu pie pircējiem Eiropā un Ķīnā. Canonical veidotie Ubuntu viedtālruņi maksās no 200 līdz 400 ASV dolāriem atkarībā no modeļa.

    Reklāma

    Avots arī ziņo, ka Canonical paši paildzinājuši Ubuntu viedtālruņu iznākšanu, jo nav spējuši piedāvāt ražotājiem gatavu un lietojamu operētājsistēmas versiju. Protams, parādās tādi cēli paziņojumi, ka Canonical piedāvās tikai pabeigtu operētājsistēmu, lai pēcāk nenāktos labot simtiem būtisku nepilnību.

    Iespējams, ka tagad Canonical grasās nogaidīt līdz martam, kad Barselonā norisināsies Mobile World Congress tehnoloģiju izstāde.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma