Web Analytics
More
    Reklāma

    Canonical plāno no mākoņa straumēt Android spēles un lietotnes

    Jaunākie raksti

    Canonical, kas plašāk zināmi kā Ubuntu Linux veidotāji, paziņojuši, ka plāno straumēt no mākoņa spēles un arī citas lietotnes Android viedierīcēm. Canonical šobrīd jauno iespēju nodēvējuši par Anbox Cloud.

    Anbox Cloud tiek piedēvētas dažādas gandrīz maģiskas spējas – spēlēt spēles no mākoņa, piedāvāt lielajiem uzņēmumiem darbināt dažādas lietotnes mākonī, programmatūras testēšanu un citas iespējas. Izstrādātājiem Anbox Cloud piedāvāšot iespēju emulēt tūkstošiem dažādu Android viedierīču, lai veiktu programmatūras testus.

    Reklāma

    Anbox Cloud mugurkauls būšot 5G mobilo sakaru tīkls, kas nodrošinās augstus datu pārraides ātrumus un zemu aizturi (latency), kas ir ļoti būtiska prasība spēlīšu dzenātājiem. Uzņēmumiem Anbox Cloud piedāvās samazināt izmaksas, kas saistītas ar serveru uzturēšanu, lietotņu izstrādi un testēšanu.

    Solījumi ir grandiozi, redzēsim, kā un vai tas viss realizēsies dzīvē. Vienmēr der atcerēties, ka mākonis ir tāds pats dators, tikai tas atrodas kaut kur tālu, tev nepieejamā vietā.

    Avotsubuntu
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma