Web Analytics
More
    Reklāma

    Šajos Ziemassvētkos Bite dāvina citādas eglītes – neglītes

    Jaunākie raksti

    Kampaņas www.neglīte.lv ietvaros Bite Latvija aicināja cilvēkus pievērst uzmanību tam, ka katru gadu Ziemassvētkos mēs izvēlamies skaistas eglītes, taču skaistums ir daudzveidīgs. Šis sirsnīgais aicinājums izpelnījies milzīgu Latvijas sociālo tīklu lietotāju uzmanību, rezultātā – dažu stundu laikā pirmās simts Neglītes atrada sev jaunas mājvietas.

    Anete Jansone, Bite Latvija: “Ziemassvētki ir laiks, kad pasaulē būtu jāvairo un jāizceļ skaistais, nevis tas jāizmanto. To pelnījušas būtu arī eglītes. Tādēļ mēs aicinām skaistās, kuplās eglītes atstāt mežā – lai tās aug visu priekam, un kādreiz vēl pārtop klavierēs, mēbelēs vai citās noderīgās lietās. To vietā mēs izvēlamies Neglītes – kociņus, kurus daba gan apdalījusi ar ārieni, taču tādēļ vien tās nav zaudējušas savu iekšējo skaistumu. Gluži otrādi – varbūt šāds šķībs, greizs un nepareizs kociņš ļaus ieraudzīt skaisto arī aiz ārišķīgās un tādēļ bieži vien maldinošās ārienes. Neglīte ir kā draudzīgs atgādinājums par skaisto mums apkārt un pamudinājums to biežāk saskatīt, izcelt un novērtēt.”

    Ņemot vērā milzīgo cilvēku atsaucību, mēs turpināsim akciju un līdz pat ceturtdienai, 18.decembrim, katru vakaru no plkst.18:00 mājas lapā www.neglite.lv būs iespēja pieteikties ierobežotam skaitam Neglīšu, kuras mēs piegādāsim līdz pat namdurvīm.

    Taču tie, kuriem jau ir savas Neglītes, var piedalīties konkursā – dalīties ar sava kociņa attēlu un stāstu. Tas, kurš balsojumā būs izpelnījies vislielāko atsaucību, dāvanā saņems jaunu planšeti.

    2014-12-17_2246

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Cilvēks
    17.12.2014 23:06

    Stulbums lielākais! Bezjēdzīga naudas izmešana, labāk būtu ieguldījuši kādā jēdzīgā projektā, vai vēl labāk ziedojuši labdarībā!!!

    bombelats
    18.12.2014 08:43
    Reply to  Cilvēks

    Nu kapēc. Ne jau vienmēr viss jārēķina taustāmos labumos. Ideja jau filosofiska un cēla, ttikai Neglītei dziļi pie kājas, ka kāds novērtējis tās iekšējo skaistumu, jo ir jau nocirsta, tobiš mirusi.

    b
    18.12.2014 14:31

    šeit mītošie gīki jau neredz šīs idejas foršumu. Vot, ja eglei būtu pogas vai displejs, tad gan.

    davfreim
    19.12.2014 11:52

    Labāk būtu uzdāvinājuši normālu 4G internetu saviem lietotājiem :)

    Reklāma