Web Analytics
More
    Reklāma

    Leģendārā spēle Grim Fandango atkal atdzims

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš bija zināms, ka piedzīvojumu spēle Grim Fandango iegūs jaunus vaibstus tās pārizdotajā versijā un nu ir arī zināms datums, kad tas notiks. 27. janvārī PC, PlayStation 4, PlayStation Vita, Mac un Linux lietotāji var gatavot aptuveni 20 dolārus par atjaunotās spēles iegādi. Grim Fandango iegūs ne tikai pārstrādātas tekstūras, bet arī uzlabotus izgaismojuma efektus un mūzikas noformējumu.

    Grim Fandango ir viena no deviņdesmito gadu ietekmīgākajām spēlēm, kas noteica veselas spēļu paaudzes turpmāko ievirzienu. Grim Fandango iznāca 1998. gadā Windows galddatoriem LucasArts paspārnē. Spēle veidota kā komēdija ar visai melniem jokiem. Spēles galvenais varonis skelets Manuel Calavera ir mirušo valstības ceļojumu aģentūras darbinieks. Viņam nākas izpalīdzēt nesen mirušajai dvēselei (faktiski arī skeletu jaunkundzei) nonākt tās pēdējā aizkapa dzīves “gala stacijā”.

    Reklāma

    Man Grim Fandango ir viena no retajām spēlēm, kas tiešām spēja aizraut. Otra bija Monkey Island spēļu sērija, ko arī izveidoja LucasArts. Grim Fandango piedāvā fantastisku mūziku, interesantas idejas spēles iziešanai, kā arī tam laikam neticamu 3D noformējumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Marcis Buhholcs
    10.12.2014 11:22

    Un 29. janvārī ne tikai uz PC, bet arī uz iOS un Android planšetēm atdzims vēl viena leģendāra spēle – Heroes of Might and Magic III. HD versijā.
    http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/games/all-games/might-and-magic-heroes-3-hd/index.aspx

    Krotow
    10.01.2015 10:58

    Kā jau praksē izrādījās, ne viss notiek tik ātri un spēles atjaunota versija atrodas TBD statusā (to be done). labā ziņa, taisīšanas process nav apstājies un viss notiek. Gaidīsim. Linux versija interesē ļoti.

    Reklāma