Web Analytics
More
    Reklāma

    HERE navigācijas aplikācijas Windows videi saņem pamatīgu atjauninājumu devu

    Jaunākie raksti

    Pēc tam, kad Microsoft iegādājās Nokia mobilo tālruņu biznesu, viens no vērtīgākajiem aktīviem, kurš palika Nokia rīcībā, ir kartogrāfijas un navigācijas serviss HERE. Šis serviss ir ļoti populārs, un tiek lietots ne tikai uz Windows ierīcēm, bet arī Android iekārtās.

    Nupat pamatīgu atjauninājumu saņēma Windows Phone ierīcēm paredzētās HERE aplikācijas – HERE Drive+, HERE Maps, HERE Transit, HERE City Lens. Atjaunināta ir arī aplikācija Windows 8.1 videi. Atjauninājumā ir pievienota balss navigācija papildus 18 valstīm, un tagad tā pieejama kopumā 118 pasaules valstīt. Tāpat jaunums ir tas, ka HERE Drive+ un HERE Transit ir kļuvušas pieejamas pilnībā visām Windows Phone 8 ierīcē. Līdz šim tā bija par velti tikai Windows Phone 8.1 viedtālruņiem.

    Reklāma

    Jau esošajiem HERE aplikāciju lietotājiem WP viedtālruņos, uzreiz pēc atjauninājuma tiks piedāvās izveidot sev HERE lietotāja kontu, vai arī tam pieslēgties izmantojot Facebook. Reģistrēšanās HERE lietotāja kontam aizņems tikai pāris minūtes. Reģistrēšanos vēlams veikt jau tuvākajā laikā, jo līdz šim HERE navigāciju uzturējušie Nokia konti drīz beigs savu darbību. Pēc reģistrācijas jūsu HERE navigācijā esošā izlase  no Noia konta ar saglabātajām vietām, u.c. informāciju, tiks uzreiz sinhronizēta ar visām četrām HERE aplikācijām WP vidē, kā arī HERE navigāciju datorā ar Windows 8.1.

    AvotsHERE
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oto
    10.12.2014 22:42

    Facebook ielogošanās ir daudz ērtāka, kā bija ar iepriekšējo Nokia kontu. Arī sinhronizācija tagad strādā paralēli (un ātri) starp visām Here lietotnēm. Iepriekš tie favorīti, kas bija iekš Drive, bija tikai tur..

    Reklāma