Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2: Latvijas iedzīvotāji šogad, ceļojot ārvalstīs, mobilo internetu lieto trīs reizes vairāk nekā pērn

    Jaunākie raksti

    Saskaņā ar mobilo sakaru operatora “Tele2” datiem Latvijas iedzīvotāji šogad, ceļojot ārvalstīs, trīs reizes vairāk lieto mobilo internetu nekā pērn. Visvairāk iedzīvotāji lieto mobilo internetu esot kaimiņvalstīs Lietuvā un Igaunijā, kam seko Vācija, Spānija un Lielbritānija. Būtisks mobilā interneta patēriņa pieaugums ir novērojams arī tādās eksotiskās un attālākās valstīs kā Bangladeša, Jaunzēlande, Filipīnas, Ķīna un ASV.

    “Esam novērojuši, ka iedzīvotāji ievērojami aktīvāk lieto mobilo internetu Latvijā un arī dodoties uz ārzemēm saglabā savus paradumus. Ceļojuma vai biznesa brauciena laikā iedzīvotāji arvien biežāk bez ierastā telefona līdzi ņem arī planšetdatoru, lai vēl ērtāk apskatītu kartes, plānotu ceļojumu un lasītu jaunākās ziņas, e-pastus, kā arī lietotu sociālos tīklus,” saka “Tele2” komercdirektors Jānis Spoģis.

    “Esam parūpējušies, lai mobilais internets būtu būtiski izdevīgāks vēl vairāk valstīs un iedzīvotāji vairāk nebaidītos no negaidīti lieliem rēķiniem. Ar mūsu jauno pakalpojumu “Viesabonēšanas datu pakas” klientiem vairāk nav jāmaksā par katru megabaitu, bet ir iespēja iegādāties konkrētu datu apjomu par izdevīgu cenu. “Tele2” ir vienīgais mobilo sakaru operators, kas piedāvā lietot datu pakas viesbonēšanā jau 72 pasaules valstīs. Tāpat esam ieviesuši ērtu mobilā interneta patēriņa kontroles risinājumu. Mēs informējam ar īsziņas palīdzību klientu, ja mobilā interneta patēriņš sasniedzis 80% no izvēlētā “Viesabonēšanas datu pakā” iekļautā apjoma, kā arī ikviens klients jebkurā diennakts laikā var pārbaudīt iztērēto apjomu, nosūtot burtu “I” uz 1601,” piebilst J.Spoģis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma