Web Analytics
More
    Reklāma

    Onecue – ierīce, kura ļauj vadīt mājas tehniku ar žestiem

    Jaunākie raksti

    Mūsdienu lielais elektronisko ierīču daudzums mājās, rada arī zināmas problēmas. Viena no tām ir lielais dažādo distances vadības ierīču sauktām arī par pultīm, daudzums. Katram atradīsies kādas piecas vai sešas. Var jau protams iegādāties universālo pulti, nokonfigurēt to, un viss notiks. Tikai ar pults konfigurāciju, jaunu ierīču pievienošanu, makrokomandu izveidošanu, u.c. lietām nemaz tik labi ikdienā neiet. Ja vien tas nav jūsu profesionālais darbs.

    Nupat kompānija Eyesight, kuras specializācija ir žestu vadība, un kura ir veidojusi risinājumus tādām kompānijām, kā Lenovo, Toshiba un Philips, radījuši jaunu iekārtu ar nosaukumu Onecue.

    Reklāma

    Ierīce aprīkota ar kameru un WiFi, Bluetooth un infrasarkano staru savienojumiem. Ierīcei ir 3 collu diagonāles ekrāns, un uz tā tiek atainota vadāmās ierīces piktogramma. Jaunums ļauj ne tikai vadīt audio un video aparatūru, bet arī gaisma sistēmas, apkuri, un citas gudrās mājas iekārtas. Onecue konfigurācija iespējama vai nu izmantojot datoru un USB kabeli, vai izmantojot iOS vai Android viedtālruni ar Onecue aplikāciju. Šobrīd Onecue pieejams iepriekšējam pasūtījumam un maksās humānos $129, un piegāde sāksies 2015. gada sākumā. Vēlāk cena varētu pieaugt līdz $199.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=_1QnnRn47r0&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    28.11.2014 01:36

    Kad tas džeks beidzot atdzīsies sievai, ka ir gejs :D

    Reklāma