Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype beta versija drīzumā arī galddatoru interneta pārlūkprogrammās

    Jaunākie raksti

    Microsoft Skype darījums izsauca milzīgu sašutuma vilni, jo visi bija pārliecināti, ka Skype iespējas tehnoloģiju milža apskāvienos tiks samaitātas vai labākajā gadījumā kaut kur iekļautas. Daļēji var piekrist, ka sākotnēji Microsoft neklājās viegli ar Skype pielabināšanu, bet šis gads iezīmējis pāris pozitīvas tendences.

    Pirmā no tām bija Skype Android aplikācijas sakopšana. Tagad aplikācija vairs nav resursu rijīga un strādā gandrīz ideāli. Savukārt šī ziņa varētu būt patīkama Chrome OS lietotājiem, kuriem Skype saziņa tā arī nav pieejama.

    Reklāma

    Microsoft nolēmis Skype pārcelt arī uz galddatoru interneta pārlūkprogrammām un nosaucis to par Skype for Web. Vairs nebūs jāuzstāda datorā atsevišķa Skype lietotne, bet to aizstās Skype paplašinājums interneta pārlūkiem. Skype paplašinājums interneta pārlūkiem nodrošinās balss un video zvanus. Tiek norādīts, ka Skype paplašinājums būs pieejams sekojošiem interneta pārlūkiem: Internet Explorer, Chrome un Firefox (Windows) un Safari 6.0 (OS X). Par Internet Explorer nav skaidras norādes, bet dažviet mēļo, ka Internet Explorer darbinās Skype arī bez paplašinājuma uzstādīšanas.

    Skype for Web visiem vēl nav pieejams. Šobrīd darbojas ielūgumu sistēma un sava ielūguma esamību vari pārbaudīt Skype.com. Chrome OS lietotāji vēl priekā var neberzēt roķeles, jo par Chrome OS un Skype for Web sadarbību nekas oficiāli nav zināms. Tiek minēts, ka teorētiski Skype for Web darbināšana Chrome OS būtu iespējama. Kā būs dzīvē – redzēsim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma