Web Analytics
More
    Reklāma

    BitBite – aksesuārs, kurš palīdzēs ēst pareizi un veselīgi

    Jaunākie raksti

    Ar fitnesa aprocēm un viedajiem pulksteņiem, kuri vāc visu iespējamo informāciju par mūsu ikdienas gaitām un paradumiem, vairs jau nevienu lāga izbrīnīt nevarēs. Tagad pienācis laiks kam jaunam. Un šis jaunais ir aksesuārs, kuram dots nosaukums BitBite.

    BitBite ir kā ieliekama austiņa, kura aprīkota ar mikrofonu, mazu skaļruni un vēl dažādiem sensoriem. Ar šīs austiņas palīdzību tās lietotājs varēs fiksēt informāciju par to, cik bieži un intensīvi viņš ēd, cik laika pavada šajās nodarbēs, cik kalorijas uzņem, utt. Austiņa gan nemācēs pati noteikt, ko jūs ēdiet, tāpēc būs tai skaļāk vai mazāk skaļi jāpastāsta, ko esiet nolēmis apēst.

    Reklāma

    Izmantojot Bluetooth savienojumu, aksesuārs sazināsies ar viedtālruni un tajā esošo aplikāciju, kā arī veiks pilnīgu statistikas apkopojumu, lai piedāvātu lietotājam rekomendācijas, kad, cik daudz un ko labāk ēst, lai justos mundrs visā dienas garumā.

    Šobrīd vietnē Indiegogo notiek naudas vākšana, lai varētu sākt aksesuāra masveida ražošanu, un mērķis ir $60 tūkstoši. Jau ir savākti $44164, un līdz kampaņas beigām vēl atlikuša 23 dienas. Ja nu jūs saprotiet, ka bez šādas mantas nekādi, tad variet to sev rezervēt jau tagad, noziedojot $109.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=qU2w_qiP4Ck&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Briedis
    19.11.2014 17:08

    Šitā lietiņa aizies, ļoti, ļoti! Visiem resnajiem amerikāņiem ausis būs pilnas :D

    Ralfs
    19.11.2014 18:08

    I nedomāju un i netaisos ēst kaut kā.Vienmēr ēdu un dzeru ko gribu.Dzīve tik viena:)

    Briedis
    19.11.2014 19:44
    Reply to  Ralfs

    Ar to arī Tevi apsveicu! Taču pasulē ir teju miljards cilvēku, kam ir nozīmīgas liekā svara problēmas, un šis verķis viņiem nāks tikai par labu.

    Reklāma