Web Analytics
More
    Reklāma

    Aksesuāru ražotāja Dbrand telefona apvalki izraisa mobilā signāla pasliktināšanos

    Jaunākie raksti

    Aksesuāri veidotāju Dbrand pāršalkusi problēma saistībā ar to radītajiem apvalkiem, jo atklājies, ka daļa no tiem diezgan nopietni samazina un pat bloķē mobilā signāla savienojumu viedtālruņos.

    Dbrand būs labāk zināmi tiem, kuri ikdienā aktīvi seko YouTube tehnoloģiju vlogeriem, kuri bieži vien reklamē tiešī šī uzņēmuma produkciju. Pēdējās dienas sociālajā platformā Reddit parādījušās ziņas ar to, ka jaunie Damascus apvalki samazina mobilā signāla stiprumu. Pagaidām tiek ziņots par to, ka šim dizainam pievienotās metāliskās piedevas veicina šo situāciju. Īpašā piedeva nodrošina hologrāfisko atspīduma efektu, kāds ir tieši šim dizainam.

    Reklāma

    Avots: AndroidPolice

    Uzņēmums jau ir atzinis, ka problēma patiešām eksistē, un ka savu veikto testu rezultātā nav atklājuši šādu situāciju, tomēr veicot atkārtotas pārbaudes, tas ir novērojams. Tāpat problēma skar tikai tos lietotājus, kuri izmanto īpašo uzlīmējamo apvalku, kas pilnībā nosedz arī telefona malas, tādējādi aizklājot antenas. Salīdzinot ar vienkāršu telefona aizmugures uzlīmi vai telefona vāciņu, tie neizraisa šādas problēmas. Tāpat tās nav novērotas tiem apvalkiem, kurus izmanto portatīvajiem datoriem, spēļu konsolēm un AirTag piekariņiem. Līdz ar to tā ir salīdzinoši šauras aksesuāru līnijas problēma.

    Dbrand šobrīd paši sazinās ar klientiem, kuri iegādājušies šo pilno telefona apvalku, kas izraisa signāla pasliktināšanos, tomēr līdz galam nav zināms plāns, kā situācija tiks labota un kompensēta klientiem. Zinot aktivitātes sociālajos tīklos un tiešo mārketinga pieeju, domāju, ka šī situācija noteikti neietekmēs interesanto aksesuāru ražotāju. Pagaidām šie pilnie uzlīmējamie Damascus sērijas apvalki ir izņemti no tirdzniecības līdz situācijas atrisināšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    30.06.2021 13:15

    Pirmo reizi pamanu šo ražotāju. Ko lai saka – “pirmās pasaules” problēmas.

    Reklāma