Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech izziņo viss vienā dokstaciju ar iebūvētu skaļruni un mikrofonu

    Jaunākie raksti

    Datoru aksesuāru uzņēmums Logitech paziņojis par jaunu dokstaciju, kas tagad būs aprīkota arī ar mikrofonu un skaļruni, padarot to īpaši noderīgu mājas ofisam pandēmijas laikā.

    Jaunā dokstacija Logi Dock ir veidota, apkopojot klientu vēlmes, kādas tiem radās, pārejot strādāt no ofisa uz mājām, jo tajā ir visas ierastās pieslēgvietas, kā arī iebūvēts mikrofons un skaļrunis, lai uzlabotu videozvanu kvalitāti un ērtību. Dokstacija ir aprīkota ar USB-C, USB-A, HDMI un DisplayPort pieslēgvietām, kā arī Kensington Security Slot, nodrošinot papildu drošību. Logi Dock ļaus saslēgties ar diviem ārējiem monitoriem un uzlādēt portatīvo datoru ar jaudu līdz pat 100W.

    Reklāma

    Jaunā viss vienā dokstacija būs aprīkota arī ar skaļuma regulēšanas pogām, kā arī mikrofona un kameras ieslēgšanas pogu, lai ērtāk pārvaldītu savu dalību videokonferencēs. Logitech ir piedomājis par skaņas kvalitāti, iekārtā iebūvējot divus 55 mm pastiprinātājus, kā arī sešus mikrofonus, un citas komponentes labas skaņas nodrošināšanai.

    Mikrofons ir aprīkots ar trokšņu slāpēšanu, fokusējoties vienīgi uz runātāja balsi. Logi Dock lietošanai nebūs nepieciešama īpaša programmatūru, pietiks vien to saslēgt ar datoru un citām ierīcēm, lai tas darbotos. Tomēr būs iespēja lejupielādēt speciālo pārvaldības programmu, kas ļaus Logi Dock savienot ar kalendāru, lai dokstacija ar krāsu indikatoru ziņotu par gaidāmajaiem zvaniem. Jaunā produkta cena būs pietiekami augsta – 399 USD, kas ir pietiekami liela investīcija mājas ofisa aprīkojumā. Logi Dock būs pieejams melnā un baltā krāsā.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    12.09.2021 12:25

    Barošanas kastīte kautrīgi paslēpta aiz galda. Kopā ar displeja barošanas kluci tas veido vadu mudžekli. Ethernet ligzdas nav… tik vien jēga ka mikrofoni, citādi displejs ar USB-C, caur kuru var barot klēpjdatoru, ir jēdzīgāks risinājums.

    draiveris
    12.09.2021 12:57

    “divus 55 mm pastiprinātājus”

    driver jātulko kā skaļrunis, nevis pastiprinātājs (un to jaudu mēra vatos, nevis mm).

    Edgars K
    12.09.2021 13:56

    Iesaku tomēr rakstīt, ka cena ir “diezgan” vai “samērā” augsta, nevis “pietiekami”.

    Aigars Axx
    13.09.2021 02:31

    Pietiekami augsta, lai nepirktu. Ja nebūtu pietiekami, varētu nopirkt…

    Alberts Kviesis
    13.09.2021 00:50

    Logitech izziņo viss vienā viedierīci – ar iebūvētu web kameru, mikrofonu un skaļruni…
    – šis jau būtu līdzīgs lasāmam virsrakstam, ja neskaita projekciju, wi-fi atbalstu, 5G un citus bezvadu risinājumus. Brīva niša – aiziet!

    Alberts Kviesis
    13.09.2021 00:52

    aiztures un ienākošos signālus savietot droši vien būtu triviāli

    KKTK
    13.09.2021 08:49

    Pag, ja nav tīkla vada, tad es īsti nesaprotu doka jēgu. “Mute” un video pogas gan labas.

    Reklāma