Web Analytics
More
    Reklāma

    AK240 Blue Note Limited Edition – portatīvais mūzikas atskaņotājs īstiem un bagātiem džeza cienītājiem

    Jaunākie raksti

    Korejas kompānija Astell&Kern ir laidusi klajā ierobežotā skaitā pieejamu portatīvā mūzikas atskaņotāja versiju – AK240 Blue Note Limited Edition. Šis atskaņotājs, kura zilās krāsas korpusu rotā skaitlis ‘75’ ir piesaistīts slavenās skaņu ierakstu kompānijas „Blue Note” jubilejai.

    Atskaņotājā ir izmantoti divi, katram kanālam savs, Cirrus Logic CS4398 ciparu analogie pārveidotāji (DAC), kā arī atskaņotājs atbalsta tādus skaņas kodējuma formātus, kā – WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE(Normal, High, Fast), AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF. Aparātam ir 3,31 collas diagonāles WVGA (480 x 800) AMOLED ekrāns, iebūvēta 256 GB NAND atmiņa, kā arī iespēja to paplašināt ar microSD atmiņas karti līdz 128 GB. Tāpat atskaņotājam ir arī Bluetooth un WiFi moduļi.

    Reklāma

    Jaunumam komplektā nāk 75 albumi, ar leģendāriem „Blue Note” studijā veiktiem džeza ierakstiem. Visi albumi ir ierakstīti microSD atmiņas kartēs, ar izšķirtspēju 24biti/192 kHz vai 24biti/96 kHz. Tāpat atskaņotāja pircējs saņems grāmatas angļu valodā – “Blue Note: Uncompromising Expression: 75 Years Of The Finest In Jazz” jubilejas izdevumu, plauktu visu disku, kuri katrs iepakots atsevišķā akrila kastītē, uzglabāšanai. Lai neapjuktu mūzikas bagātībā un daudzveidībā, būs vēl viena grāmata, kuras 100 lappusēs varēs atrast katra diska oriģinālā vāciņa attēlu, izpildītāju un kompozīciju sarakstu.

    Pārdošanā atskaņotājs jau ir pieejams, un visā pasaulē būs nopērkami 1000 šādi atskaņotāji. Cena gan ir atbilstoša piedāvājumam, un sastāda pamatīgus 5300 eiro. Taču pārtikušam džeza cienītājam tā būs iespēja iegūt savā īpašumā ārkārtīgi labi skanošu atskaņotāju un kolekciju ar lieliskiem džeza ierakstiem, ļoti augstā kvalitātē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    16.11.2014 18:27

    e-bay piedāvā šo mantu par US $3,898.

    Māris Stiglics
    17.11.2014 12:46

    Prieks, ka pirmoreiz Latvijā kāds piemin Astell & Kern. Pietiekami naudīgiem audiofiliem ir iespējams iegādāties arī mazāk ekskluzīvus lētākus Astell & Kern atskaņotājus, piemēram, jaunās paaudzes AK 100 un AK 120. Pats lietoju pirmās paaudzes AK 100 un skaņas kvalitātes ziņā esmu ļoti apmierināts, ko gan nevarētu teikt par aparāta patizlo vadību un biežajiem gļukiem. MkII šādu problēmu vairs nav, jo UI pamatā ir Android.

    Reklāma