Web Analytics
More
    Reklāma

    13. novembrī Rīgā norisināsies tehnoloģiju seminārs tirdzniecības un viesmīlības sektoriem

    Jaunākie raksti

    IT sistēmu integrācijas un apkalpošanas uzņēmums NIXOR LV aicina piedalīties lielākajā tehnoloģiju semināru tūrē Baltijas valstīs „Connected Future in 2020“, kas ir īpaši veltīta tirdzniecības un viesmīlības sektoram. Semināri notiks Viļņā (12.11.), Rīgā (13.11.) un Tallinā (14.11.).

    Nepalaidiet garām iespēju uzzināt, kādu nākotni lielākie tehnoloģiju zīmoli mums pareģo. Kādā virzienā tehnoloģijas attīstās un ko tirdzniecības un viesmīlības sektors var iegūt no tām? Apmeklējiet semināru un izmēģiniet inovatīvākās tirdzniecības un viesmīlības tehnoloģijas paši pie mūsu tehnoloģiju stenda!

    Reklāma

    Mūsu pašu Latvijas tehnoloģiju guru Kristaps Skutelis dalīsies ar Jums savā redzējumā par savienojumiem nākotnē. Otrajā dienas daļā visiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties interaktīvā paneļdiskusijā.

    Šogad mēs sadarbojamies ar tehnoloģiju izstādi Riga Comm 2014, kura notiks 14. un 15. novembrī Ķīpsalas izstāžu zālē. Visi Nixor Connects Baltics apmeklētāji saņems arī ielūgumus uz Riga Comm 2014! Padariet novembri par Jūsu tehnoloģiju mēnesi!

    Seminārā “Connected Future in 2020” tiks apskatīti šādi temati:

    • “Nākotnes mazumtirdzniecības trendi” – Kur mazumtirdzniecības tirgus virzīsies nākamajos 5 gados? Kā mazumtirgotāji gatavojas omnichannel un mobilai darbībai veikalos vai “mākonī“?
    • “Lojalitātes programmu evolūcija” – Kā tehnoloģijas un noteikta funkcionalitāte var palīdzēt tirgotājam izveidot un saglabāt lojālu klientu bāzi?
    • “Maksājumu sistēmu nākotne” – Kādā virzienā attīstās maksājumu sistēmas? Kā tehnoloģiju attīstība mainīs mūsu maksājumu metodes un uzvedību?
    • “Pakalpojumu komunikāciju nākotne” – Kādas izmaiņas sagaida standarta apkalpošanu? Kā mēs adaptējam tehnoloģijas, lai uzlabotu apkalpošanu, un kādas priekšrocības tas sniedz?
    • “Omnikanāls un Smarter Commerce” – Kādi ir jaunumi un potenciālie attīstības virzieni Omnichannel/ Smarter Commerce risinājumiem?
    • “Savienotā Nākotne” – Kur un kāpēc šobrīd iegulda naudu mūsdienu IT giganti? Kādēļ visi runā par Nākotni, kurā visas ierīces ir savienotas? Ko mēs domājam, runājot par Savienoto Nākotni?
    • “Viesnīca tagad un 2020.gadā ” – Kādas izmaiņas mēs redzēsim vadības sistēmās? Kādi ir jaunākie risinājumi viesmīlības sektorā? Kā pašapkalpošanās izskatīsies pēc 5 gadiem? Kāda būs viesnīcu darbinieku nākotnes loma?
    • “Nākotnes IPTV risinājumi ” – Kādas ir IPTV tehnoloģijas priekšrocības? Kā IPTV tehnoloģija palīdzēs veicināt papildus pārdošanu visos viesnīcas kanālos?

    Reģistrējieties semināram Nixor LV mājaslapā: www.nixor.lv līdz 07.11.2014. Seminārs ir bez maksas. Vietu skaits ir ierobežots!

    Pasākums norisināsies 2014.gada 13.novembrī Latvijas Nacionālās Bibliotēkas konferences telpās, Mūkusalas ielā 3, Rīgā, angļu / latviešu valodā.

    Nixor ir starptautisks un pieredzes bagāts informācijas tehnoloģiju uzņēmums, kas Baltijas tirgū veiksmīgi darbojas jau 20 gadus. Uzņēmums piedāvā augstas kvalitātes IT pakalpojumus mazumtirdzniecībai, viesnīcām, restorāniem un kruīza kuģiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma