Web Analytics
More
    Reklāma

    Aicina piedalīties bezmaksas seminārā par mājaslapu domēniem

    Jaunākie raksti

    Riga TechGirls aicina 6. martā piedalīties bezmaksas praktiskajā seminārā „Mājaslapu domēnu dažādās sejas”, lai palīdzētu attīstīt drošu un veiksmīgu digitālo identitāti.

    Mājaslapu domēni tiek uzskatīti par interneta nekustamo īpašumu. Tāpēc šajā seminārā mājaslapu domēniem tiks pievērsta uzmanība no četrām dažādām perspektīvām – informāciju tehnoloģijas, mārketings, uzņēmējdarbība un drošība – lai kopīgi izvērtētu, kā šīs dažādās puses var palīdzēt ikvienam attīstīt drošu un veiksmīgu digitālo identitāti.

    Reklāma

    Semināra laikā būs iespējams uzzināt:

    • Kas ir domēns un kā tas strādā?
    • Kādi domēna paplašinājumi šobrīd ir pieejami un kā tie varētu būt noderīgi?
    • Kādi ir augstākā, 2. un 3. līmeņa domēna vārdi un kādas ir to priekšrocības?
    • Kas jāpatur prātā, reģistrējot domēnu?
    • Kā pasargāt savu zīmolu internetā no hakeriem?
    • Kā mārketinga speciālisti izspiež SEO sulu no pamestiem domēna nosaukumiem?
      u.c.

    Praktisko semināru vadīs domēna .lv reģistra un elektroniskās numurēšanas sistēmas turētāja (NIC) mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja, Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūta pētniece Dana Ludviga. Semināru atbalsta „Accenture Latvia”.

    Praktiskais seminārs notiks 6. martā no plkst. 18.30 līdz 21.30 „Microsoft Latvia” birojā, Zaļā ielā 1 (ierašanās no plkst. 18.15.).

    Pirms semināra aicinām reģistrēties un saņemt bezmaksas biļeti šeit.

    Riga TechGirls ir nevalstiska organizācija, kuras mērķis ir iedvesmot un izglītot meitenes un sievietes par tehnoloģijām – mēs uzskatām, ka sievietēm ir jābūt tikpat iesaistītām nākotnes veidošanā kā vīriešiem, tāpat inovācijām un nākotnes tehnoloģijām jābūt pieejamām visiem. Trīs gadu laika Riga TechGirls organizējusi vairāk nekā 13 iedvesmojošas tikšanās un 40 praktiskās darbnīcas. 2018. gadā organizācija paplašināja savu darbību, atverot Vidzeme TechGirls Valmierā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma