Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv izveidota IT darba sludinājumu sadaļa

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju portāls Kursors.lv ik dienas informē par jomas aktualitātēm un rosina kvalitatīvas diskusijas ar IT profesionāļiem, stārtapu veidotājiem un tehnoloģiju entuziastiem. Tā ir lieliska un strauji augoša auditorija, ko uzrunāt saistošiem darba devējiem. Nav svarīgi vai esi mazs stārtaps ar traku ideju vai liels uzņēmums ar sarežģītiem izaicinājumiem – abos gadījumos ir nepieciešami kvalificēti un aizrautīgi darbinieki. Tie noteikti ir atrodami starp Kursors.lv lasītājiem un tāpēc esam radījuši IT darba sludinājumu sadaļu. Tā palīdzēs darba devējiem un IT speciālistiem atrast vienam otru, lai vienotos par kopīgiem darbiem. Kursors.lv iestājas par spēcīgu IT industriju Latvijā!

    2014-10-04_2326

    Gan lieli, gan mazi darba devēji portālā var pilnīgi bez maksas pievienot savas aktuālās IT darba vakances. Galvenais noteikums, lai iesniegtais darba sludinājums ir saistīts ar informācijas tehnoloģijām un iekļaujas sagatavotajās profesijās. Katrs sludinājums pirms publikācijas tiek izskatīts, lai atsijātu neatbilstošus vai vāji noformētus sludinājumus. Sludinājumu var pievienot arī nereģistrējoties, taču reģistrētiem lietotājiem tiek piedāvāta iespēja vienuviet apskatīt publicētās vakances, tās labot, atzīmēt kā aizpildītas (šajā gadījumā tā vairs netiek publiski attēlota) un dzēst. Reģistrācijas process ir maksimāli vienkāršs, aizpildot sludinājumu nepieciešams tikai norādīt savu e-pasta adresi un uz to tiks nosūtīts pieejas vārds un parole. Pēc noklusējuma katrs sludinājums tiek publicēts ar termiņu 30 dienas, taču piedāvājam iespēju norādīt arī citu termiņu. Ja rodas kādi jautājumi, neskaidrības, ieteikumi vai esat pamanījuši kādu kļūdu, droši var rakstīt ziņu uz sludinajumi@kursors.lv. Sludinājumus šajā sadaļā jau ir pievienojuši tādi uzņēmumi kā Bite Latvija, Tele2 Shared Service Center, Arcana Digital Group, Tilde un AS Capital. Iesniedz IT darba sludinājumu jau tagad un painformē par šo sadaļu sev zināmos uzņēmumus, kas meklē IT speciālistus!

    Kursors.lv apmeklētāji sludinājumu sadaļā var apskatīt aktuālās vakances un tās meklēt pēc atslēgvārdiem, darba vietas, darba veida un profesijas. Katram sludinājumam ir norādīts to publikācijas laiks, lai uzreiz ir skaidrs cik aktuāla ir konkrētā vakance. Darba meklētāji var pieteikties uz vakanci pa taisno no sludinājuma lapas un noderīga ir iespēja sagatavot savu pieteikumu izmantojot informāciju no profesionālo kontaktu tīkla LinkedIn. Ja šobrīd neesi aktīvos darba meklējumos, pastāsti par šo sadaļu saviem draugiem un paziņām, kam tā var būt noderīga.

    2014-10-04_2328

    Šāda sadaļa bija plānos jau brīdī, kad Kursors.lv pirms nepilna gada ieraudzīja dienasgaismu, taču uzskatu, ka šobrīd ir īstais brīdis to laist gaisā. Esam pamatīgi pastrādājuši un spējuši uzrunāt lielu IT profesionāļu un entuziastu auditoriju. Pateicībā par mums izrādīto uzticēšanos vēlamies sniegt šo papildus vērtību – IT darba sludinājumus. Jo mēs būsim aktīvāki piesakoties uz šīm vakancēm (ja ne paši, tad informējot mūsu draugus un paziņas), jo vairāk interesantas vakances šajā sadaļā izvēlēsies pievienot IT uzņēmumi. Rezultātā visi būs ieguvēji un Latvijas vārds IT jomā izskanēs jau globālā līmenī. Es ticu, ka kopā mēs to spēsim paveikt!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arvis
    06.10.2014 09:18

    Nu nez… Vai tiešām tas ir aktuāli? Man kaut kā liekas ka pietiek ar to pašu cv.lv. Tagad tieši otrādi informācija būs sadrumstalota divās vietas (Neņemot vērā faktu, ka gan jau vēl ir citi saiti kur liek sludinājumus).

    06.10.2014 09:32
    Reply to  Arvis

    Es piekrītu, Latvijā ir dažas “visiem zināmas” darba sludinājumu vietnes, kur visi dodas lūkoties darba sludinājumus, kad ir pienācis laiks atkal būt darba tirgū. Šīs vietnes savu darbu dara patiešām labi un es neplānoju ar tām konkurēt tiešā veidā.

    Tomēr es vēlos Kursors.lv padarīt vēl noderīgāku gan tā lasītājiem (ērti un uz vietas redzēt aktuālus darba sludinājumus), gan uzņēmumiem, kas var pa tiešo uzrunāt savus potenciālos darbiniekus. Sludinājumu pievienošanas un apskatīšanas process ir bezmaksas un maksimāli vienkāršs, tāpēc uzskatu, ka tas rada labu pievienoto vērtību visām iesaistītajām pusēm.

    Darba sludinājumus uzņēmumi taču publicē arī citās vietnēs un pat savās mājaslapās. Labāk, lai tie ir ērti pieejami visiem Kursors.lv lasītājiem bez papildus meklēšanas.

    Tom
    19.11.2014 14:22

    Sorry, ka tik vēlu, bet es jums stipri ieteiktu nodrošināt ar SSL šifrēšanu visas reģistrācijas un login sadaļas. Tā jau ir nolaidība vai pat noziegums, ka jūs prasiet ievadīt paroles clear tekstā. Neviens uzņēmums, kurš sevi uzskata par daudz maz nopietnu, mūsdienās to nekad nedarīs! Pat vēl vairāk, jaunākais trends ir tāds, ka ar SSL tiek aizsargātas ne tikai reģistrācijas un login sadaļas, bet viss saits, tai skaitā pat tad, ja jums ir tikai statisks contents. SSL sertifikāti vairs nemaksā daudz vai pat vispār ir bez maksas tāpēc nav nekāda attaisnojuma to nedarīt.

    19.11.2014 14:49
    Reply to  Tom

    Paldies par komentāru! Par to var padomāt.

    Artūrs
    21.06.2017 00:24

    Vai sadaļa vēl aktīva?

    Kristaps Skutelis
    21.06.2017 00:26
    Reply to  Artūrs

    Sveiks! Līdz ar jauno Kursora versiju darba sludinājumu sadaļa tika uz laiku slēgta. Toreizējā izpildījumā tā nešķita dzīvotspējīga.

    Ja meklē kādu speciālistu, vari par to pastāstīt foruma sadaļā: https://kursors.lv/forums/viewforum.php?id=5

    17.08.2021 22:20

    Kur var apskatīt sludinājumus?

    Reklāma