Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC 8. oktobrī prezentēs savu ekstrēmo sportu kameru

    Jaunākie raksti

    HTC izziņojis Double Exposure prezentāciju, kas notiks 8. oktobrī. Jau iepriekš HTC ar mājieniem norādīja, ka varam gaidīt jaunu pašiņu viedtālruni, bet tagad jaunākais video norāda uz kādu nelielu kameru, kas domāta ekstrēmo sporta veidu filmēšanai. HTC veidotā kamera, protams, būs ūdensdroša un tā centīsies iekosties prāvajā GoPro pīrāgā.

    Mani vērojumi liecina, ka GoPro ir nenormāli populārs produkts ne tikai pie mums, bet arī ārzemēs. Te GoPro cena uzskatām par samērā augstu, bet slēpošanas kūrortos vari izcelties, ja neesi pie vēdera vai ķiveres piestiprinājis sporta kameru.

    Reklāma

    Nelielais HTC video sižets liecina, ka kamera pavisam noteikti saņems ūdensdrošību, to apliecina kadri zem ūdens. Kameru varēs piestiprināt pie ķiveres un ražotājs aicina apmeklēt RECamera.com. Pagaidām tīmekļa vietne vēl nav aktīva.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aigi
    25.09.2014 11:01

    Cerams, ka tā būs “bullet” veidīga kā IOS vai Contour nevis GoPro klucis.

    Artis Abols
    25.09.2014 12:05
    Reply to  aigi

    Arī par to iedomājos!

    Mums noderētu kāda mazāka kamera, kuras ūdensdrošība jau būtu pašā kamerā, nevis milzīgā plastmasas ietvarā.

    KKTK
    25.09.2014 12:07
    Reply to  Artis Abols

    Jaunajā Contour ūdensdrošība jau ir uzreiz. Bet pēc video izskatās, ka varētu būt klucītis, jo meitenes nolika uz galda…

    Artis Abols
    25.09.2014 12:51
    Reply to  KKTK

    Sony ActionCam nav plakana dibena, tā gāžas riņķī. Nav teikts, ka HTC nebūs uztaisījis plakanu apakšdaļu novietošanai uz galda.

    Reklāma