Web Analytics
More
    Reklāma

    Ko varam gaidīt no IFA 2014?

    Jaunākie raksti

    Jau piektdien Berlīnē oficiāli tiks atklāts viens no lielākajiem tehnoloģiju pasākumiem pasaulē – izstāde IFA 2014. Tā pulcēs kopā tehnoloģiju ražotājus, medijus un interesentus, lai nepilnas nedēļas laikā iepazīstinātu ar pašiem jaunākajiem tehnoloģiju sasniegumiem. Patiesībā daļa ražotāju savus produktus izvēlas prezentēt vēl pirms IFA izstādes, lai paspētu izpelnīties lielāku mediju interesi.

    Uz IFA 2014 dodas arī Kursors.lv, lai savām acīm apskatītu visus jaunākos gadžetus un tehnoloģijas. Šajās dienās centīsimies rakstīt par svarīgākajiem paziņojumiem un produktiem, kā arī papildināsim rakstus ar pirmo iespaidu atstāstiem, kā arī svaigāko tehnoloģiju produktu fotogrāfijām. Ielāgo Kursors.lv adresi un pastāsti par šo aktuālāko tehnoloģiju ziņotāju arī saviem draugiem un paziņām. Paldies!

    Reklāma

    Viedie pulksteņi

    LG G Watch R
    LG G Watch R

    Pieminēšanas vērti ir LG G Watch R ar Android Wear, kā arī Samsung Gear S ar Tizen operētājsistēmu, 3G datu savienojumu un pat balss zvaniem. Asus jau ir pasteidzies un Android Wear darbinātais Zenwatch uzskatāms par oficiāli izziņotu.

    Viedtālruņi

    Šajā lauciņā būs sīvas cīņas tuvāko mēnešu laikā, jo rudentiņš ir atnesis pamatīgu telefonu birumu. Samsung Galaxy Note 4 ir gaidītākais IFA 2014 viedtālrunis, bet tālu neatpaliek arī Sony veikumi. Beidzot visi vēlas vismaz paturēt rokās Galaxy Alpha un šķiet, ka tas nebūs liegts nevienam IFA 2014 apmeklētājam.

    Lumia 830 būs lētākais PureView sērijas pārstāvis un nedrīkst piemirst arī Lumia 730, kura prezentācija paredzēta šonedēļ.

    IFA 2014 piedalīsies vēl vairāki zināmi ražotāji – Acer, ASUS, Alcatel One Touch, HTC un Lenovo. Arī no tiem var gaidīt ko interesantu.

    Xperia-Z3-Compact-colores
    Sony Xperia Z3 Compact

    Gudrā māja

    CES 2014 laikā šī gada janvārī varēja novērot dažus ražotājus, kas vēlas mūs apgādāt ar viedās mājas risinājumiem. Google un Apple ir sevi apgādājušas ar dažādām iestrādnēm, tāpēc arī IFA 2014 nebūs izņēmums un gaidāma zināma deva ar viediem gludekļiem vai vismaz siltajām grīdām un to vadības iespējām.

    Mājas izklaides iespējas

    Šāda veida izstādes nav iedomājamas bez lieliem un spilgtiem televizoriem. Šogad ļoti aktuāli būs 4K izšķirtspējas ekrāni, kā arī liektie ekrāni. Iespējams, ka redzēsim arī dažus OLED paneļus, kas pamatoti tiek uzskatīta par nākotnes televizoriem piemērotu tehnoloģiju.

    Iespējams, ka šajā kategorijā var iekļaut arī virtuālās realitātes brilles. Daudzi cer beidzot redzēt kādas būs izlielītās Samsung Gear VR brilles.

    Protams, jaunumi būs daudz – daži mazāk gaidīti, citi atkal simtiem reižu baumās aprunāti. Kurus IFA 2014 prezentējamos jaunumus visvairāk gaidi tu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma