Web Analytics
More
    Reklāma

    Negaidīta inovācija no Motorola

    Jaunākie raksti

    Visdrīzāk tā nav milzu inovācija, bet inovācijas izstrādājums, inovācijele, taupinovācija vai kaut kas uz to pusi. Lai par to cīnās valodnieku komisijas.

    Motorola savu jauno izgudrojumu ierindojusi kā pirmo pie nēsājamo ierīču apakšsadaļas hearable. Tas ir apvienojums no jau iemīlētā vārda wearable (valkājama, nēsājama viedierīce), kas papildināts ar anglisko hear, jeb dzirdēt. Tātad jaunais Motorola Hint ir dzirdama ierīce. Faktiski Motorola Hint uzskatāms par mazāka izmēra ierastu Bluetooth brīvroku austiņu, kas nav tik ļoti uzkrītoša.

    Reklāma

    Motorola Hint nodrošinās Bluetooth savienojumu ar viedtālruni, ar to varēs veikt zvanus un ierunāt balss komandas. Šobrīd tiek solīts, ka iesākumā Hint varēs savienot tikai ar jauno Moto X.

    Lai nebūtu tā, ka Hint ir tikai Bluetooth austiņa, Motorola tam pievienos arī Google Now vadības un navigācijas norādījumu funkcijas. Nebūs pat jāvelk telefons no kabatas ārā – Google Maps visu ceļu nodiktēs priekšā.

    Motorola Hint ar vienu uzlādi spēs darboties gaidīšanas režīmā ap 100 stundām, bet sarunu un klausīšanās režīmā ap 10 stundām. Nelielajam Hint līdz nāk arī atsevišķs uzlādes doks, kuram ir iebūvēts akumulators. No doka būs iespēja Hint uzlādēt divas reizes. Pēc tam gan abas ierīces nāksies uzlādēt ar sienas lādētāju. Motorola Hint cena būs 150 ASV dolāri, bet nav zināms, vai Hint būs pieejams Eiropā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bils
    05.09.2014 19:50

    Patiešām gaumīgi un tagad pieejams produkts arī parastajiem, mirstīgajiem, ne tikai FIB; CIP u.c. ;)

    06.09.2014 11:20

    Man šis gadžets kaut kā atgādina parastu dzirdes aparātu. Nu tādu, ko esam pieraduši redzēt omīšu un opapu ausīs :)

    LOOK
    06.09.2014 13:43

    Beidzot Bluetooth aksesuāri tuvojas zoba izmēriem.

    KKTK
    06.09.2014 22:26

    Kāpēc man šķiet ka viņi paukšķēdami kritīs ārā no ausīm. Kur nu vēl tiem cilvēkiem kam ir problemātiskās ausis.

    09.09.2014 10:53

    Google visādu šitādu brīnumu vietā varēja nopietnāk pieķerties Google Glass projektam. Kamēr līdz Latvijas patērētājam tiks kaut kas puslīdz lietojams un par puslīdz paceļamu cenu, tikmēr man jau vairs nevajadzēs.

    Reklāma