Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer Liquid Jade un Acer Liquid Leap pieejami Eiropā

    Jaunākie raksti

    Pēc to prezentācijas pagājušajā jūnijā Computex izstādē Taipejā Acer Liquid Jade un Liquid Leap ir kļuvušas par ļoti gaidītām ierīcēm, un tagad tās tiks laistas tirgū Eiropā, sākoties IFA izstādei Berlīnē.

    Acer pirmā valkājamā ierīce Liquid Leap, kā arī uzņēmuma plānākais viedtālrunis Liquid Jade, būs pieejami Eiropā no 2014. gada 7. septembra. Abas ierīces būs apskatāmas Acer stendā (12. halle, 101. stends) izstādē IFA 2014 Berlīnē, sniedzot lietotājiem iespēju aplūkot Acer jaunākās inovācijas un atklāt, kas padara Liquid Leap un Liquid Jade par unikālām viedajām ierīcēm.

    Reklāma

    Acer stends izstādē IFA 2014 Berlīnē (halle 12/101) būs atvērts apmeklētājiem no 2014. gada 5. līdz 10. septembrim, sekojot jauno produktu paziņojumiem Acer globālajā preses konferencē 3. septembrī.

    Acer Liquid Leap – Acer pirmā valkājamā ierīce

    Acer Liquid Leap
    Acer Liquid Leap

    Acer izstrādāja Liquid Leap, domājot par lietotāju. Šī novatoriskā valkājamā ierīce pārliecina ar funkcijām, kas ļauj sekot visiem dzīves aspektiem mazā 1 collas ierīcē (tā ir Acer mazākā jebkad izstrādātā skārienjutīgā ierīce). Nav šaubu, ka Liquid Leap ar savu moderno, minimālo bezpogu dizainu izstaro neuzbāzīgu eleganci. Taču tās labās īpašības neaprobežojas ar pievilcīgu izskatu. Sevišķi plānais 1” skārienekrāns ir ietverts izturīgā 17 mm gumijas siksniņā, kas ir hipoalerģiska, tāpēc to ir viegli valkāt kā dienā, tā naktī, un tā ir ļoti ērta gan sievietēm, gan vīriešiem.

    Acer Liquid Leap ir ideāla vieda valkājamā ierīce aktīviem digitālajiem lietotājiem, kam ir gan nepieciešamība, gan vēlme vienmēr būt savienotiem. Tā kļūst par aktīva dzīvesveida pavadoni, reģistrējot lietotāja soļus, skriešanas distanci, sadedzinātās kalorijas un miega laiku. Tās ūdensnecaurlaidība (IPX7) ļauj lietotājam būt gatavam piedzīvojumiem jebkurā laikā un ņemt Acer Liquid Leap līdzi it visur. Un mūzikas funkcija piedāvā tālvadības komandas „atskaņot”, „pauze”, „iepriekšējā” un „nākamā dziesma”.

    Taču Acer Liquid Leap ir lielisks sabiedrotais ne tikai treniņiem, bet arī darbam – tas darbojas 24 stundas dienā, 7 dienas nedēļā (akumulatora kalpošanas laiks ir līdz 7 dienām), un ir aprīkots ar tālruņa, īsziņu un e-pasta paziņojumu funkciju, lai lietotājs nekad nepalaistu garām svarīgu ziņu. Turklāt tā nosūta automātiskus atgādinājumus par tikšanās reizēm un citiem notikumiem kalendārā. Ierīce atbalsta Bluetooth 4.0 savienojamību, ļaujot to bez grūtībām savienot pārī ar Acer Liquid Jade.

    Vieglais un stilīgais Liquid Leap ir pieejams dažādās krāsās: baltā (Moonstone White), melnā (Mineral Black), zaļā (Aquamarine Green), rozā (Fragrant Pink) un oranžā (Vivid Orange).

    Acer Liquid Jade – Mākslas darbs jūsu kabatā

    Acer Liquid Jade
    Acer Liquid Jade

    Liquid Jade būtība ir vienkārša – tas ir elegants, stilīgs 5 collu viedtālrunis ļoti plānā un patīkami ergonomiskā veidolā. Tikai 7,5 mm biezs un 110 g smags, tas nudien ir slaikākais viedtālrunis Acer vēsturē.

    Pateicoties tās konstrukcijas izliektajām līnijām, tā ir arī viena no zīmola vizuāli patīkamākajām ierīcēm. Tās plānums un vieglums rada elegantu pirmo iespaidu un liek lietotājam iemīļot korpusa izliekto dizainu. Taču tas nav viss. Smalkas detaļas izceļ Liquid Jade eleganci – uztvērējs un skaļrunis iemieso vilnīšu ideju, un caurspīdīgais kosmētiskais gredzens ir tīrs un pulēts. UV augsta spīdīguma krāsojums aizmugurē demonstrē augstu kvalitāti, kā arī funkcionālas ērtības ilgai turēšanai un pārnēsāšanai. Kopumā tas parāda māksliniecisku pieeju visiem dizaina aspektiem. Tas ir radīts ekspresionistiem sava dzīvesveida un personības izpaušanai.

    Arī ārpus telpām Liquid Jade ir ideāla izvēle, pateicoties sevišķi modernajam Zero Air Gap salaidumam: Smooth Touch stikla ekrāns ir īpaši savienots ar LCD paneli, novēršot atspulgus un uzlabojot kontrastu un spilgtumu. Tādējādi Liquid Jade ir ideāls Liquid Leap partneris, kad ir laiks doties ārā pasportot. Vēlaties skrējiena laikā uzņemt foto? Liquid Jade tā nav problēma – augstas izšķirtspējas kamera aizmugurē uzreiz piesaista uzmanību.

    Acer Liquid Jade darbojas ar Android 4.4, un tā 5 collu HD ekrāns ar IPS, Gorilla® Glass 3 un Zero Air Gap tehnoloģijām sniedz augstu spilgtumu, kas ir ideāls, lai galerijās pārlūkotu dārgas atmiņas, kas iemūžinātas ar 13 MP kameru.

    Pieejamība un cenas

    Liquid Jade un Liquid Leap pieejamība un cenas tiks paziņotas 2014. gada trešajā ceturksnī.

    Acer Liquid Jade tehniskie dati

    • Displejs: 5 collu IPS, HD
    • Galvenā kamera: 13 MP auto focus, F1.8, ar LED lukturīti
    • Priekšējā kamera: 2 MP
    • Procesors: Četrkodolu 1,3 GHz, MT6582
    • Datu glabātuve / atmiņa: 8 GB (pieejamā ietilpība atkarīga no valsts) / 1 GB atmiņa
    • Akumulators: 2100 mAh, nenomaināms akumulators
    • Izmēri 140,5 x 69 x 7,5 mm
    • Tīkls: HSPA+/WCDMA: 900 / 2100 MHz vai 850 / 1900 MHz (atkarībā no tirgus), GSM/GPRS/EDGE: 850MHz / 900MHz / 1800MHz / 1900MHz
    • Savienojamība: WiFi 802.11 b/g/n; Bluetooth 4.0 EDR; GPS/AGPS; Micro SD pieslēgvieta (ierīcēm ar vienu SIM; izmantojiet otru SIM pieslēgvietu ierīcēm ar duālo SIM), Micro USB, 3,5 mm audio pieslēgvieta
    • Sensori: Gaismas sensors, akselerometrs, tuvuma sensors, e-kompass
    • SIM: Duālais SIM (opcija)
    • Operētājsistēma: Android 4.4
    • Acer funkcijas: AcerFLOAT™ UI, Acer Music, Photo, Video, Acer HD Channel, Acer Docs, Remote Files, Acer SnapNote, Acer Data Traffic Manager, Acer Easy Hotspot, Acer Float Caller,AcerFLOAT Maps/Notes/Camera/Calculator, AcerFLOAT Text/Stopwatch/Browser/Widget, Acer LiveScreen™, Acer Quick Mode
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Noname
    03.09.2014 07:53

    “elegants, stilīgs 5 collu viedtālrunis ļoti plānā un patīkami ergonomiskā veidolā” – WTF! Šitādu herņu tomēr vajadzētu parediģēt, nevis uzreiz copy-peistot pirmā kursa studenšu -jauno kopīraiteru ģeniālos tekstus ..

    Reklāma