Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzlabota Skype paziņojumu sistēma, noderīgi vairāku ierīču lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Tā nu ir iegājies, ka Skype ir mūsu pusē populārākais tiešsaziņas rīks un tāpēc ir aktuāli arī servisa uzlabojumi. Ja Skype izmantojam vienlaicīgi uz vairākām ierīcēm, bija jārēķinās, ka tās visas vibrēs un pīkstēs par katru jaunu paziņojumu. Lai arī tas palīdz nepalaist garām svarīgas ziņas, tomēr ar laiku paziņojumi paliek nogurdinoši.

    Gada pirmajā pusē Skype ziņoja par ziņojumu sinhronizācijas uzlabojumiem, kas ļāva samazināt traucējošo paziņojumu skaitu. Skype inženieri ir turpinājuši darbu pie paziņojumu sinhronizācijas sistēmas uzlabošanas. Tagad paziņojumi par jaunām ziņām pienāks tikai uz ierīcēm, kas dotajā brīdī tiek lietotas.

    Reklāma

    Kā tas darbojas? Piemēram, lietotājs ir vienlaicīgi pieteicies Skype no vairākām ierīcēm (dators, planšetdators un viedtālrunis) un paņem rokās telefonu, lai nosūtītu saviem draugiem ziņu. Šajā momentā visas pārējās ierīces apklust un Skype par jauniem paziņojumiem informēs tikai aktīvi izmantoto ierīci (šajā gadījumā – telefonu). Ja sarunu pabeidzam un noliekam malā telefonu, Skype paziņojumi automātiski sāks ceļot uz visām mūsu ierīcēm, lai nepalaistu garām nevienu sarunu. Šis uzlabojums attiecas tikai uz čata ziņojumiem, jo zvanu paziņojumi joprojām liks pīkstēt un vibrēt visām mūsu ierīcēm, kurās esam pieteikušies Skype.

    Paziņojumu uzlabojums jau tuvāko nedēļu laikā tiks iestrādāts jaunākajās Skype versijās, tāpēc neatliec to uzstādīšanu uz vēlāku laiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma