Web Analytics
More
    Reklāma

    No nākamā gada Peugeot e-208 elektroauto būs jaudīgāks un spēs nobraukt ievērojami tālāk

    Jaunākie raksti

    Francūžu autoražotājs Peugeot paziņojis, ka tā mazākais elektriskais modelis e-208 nākamajam gadam saņēmis būtiskus uzlabojumus, kas palielinās pieejamo jaudu, bet ar vienu uzlādi varēs nobraukt tālāk nekā līdz šim. Galvenās izmaiņas – Peugeot šajā mašīnā izmantos uzlabotu jaudas agregātu, kas pirmoreiz debitēja jaunajā e-308 hečbekā.

    Mašīnas jauda tagad būs 156 zirgspēki jeb par 20Zs vairāk nekā iepriekš. Lai arī nav daudz, tomēr e-208 ir mazs auto. Griezes moments saglabāsies 260Nm. Uzlabojumi attiecas arī uz mašīnas baterijām – tagad lietotājam pieejami 48,1kWh elektrības, kas WLTP ciklā ar pilnu bateriju ļaujot nobraukt pat 400 kilometrus. Ātrās uzlādes stacijās iespējams lādēties ar 100kW jaudu, kas no 20 līdz 80 procentiem ļauj tikt mazāk nekā 25 minūšu laikā.

    Peugeot lepojas, ka šis modelis šogad ir Eiropā pieprasītākais elektroauto savā segmentā un autoražotājs sagaida, ka pieprasījums pēc tā saglabāsies vismaz esošajā līmenī arī turpmāk. Uzlabotais e-208 pie klientiem ieradīsies nākamā gada pirmajos mēnešos.

    1000km brauciens ar Peugeot e-208 elektroauto (video)

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma