Web Analytics
More
    Reklāma

    Google samazina Play edition viedierīču skaitu, varam gaidīt jaunumus

    Jaunākie raksti

    Lai arī tas īsti uz mums neattiecas, tomēr Google Play edition viedierīces apvieno sevī tieši to, ko vēlas gandrīz visi Android lietotāji – nesamocītu Android saskarni, ātrdarbību un iemīļotos ražotāju viedtālruņus un planšetdatorus, nevis švakākos Nexus sērijas pārstāvjus. Nexus sērija bieži vien ir mazāk spējīga, kad runājam par akumulatoru ietilpībām, kamerām utt.

    No Google Play edition saraksta tikko izņemts Samsung Galaxy S4, bet veikalā palikušas vien divas šī gada viedierīces. Jau iepriekš no Play veikala pazuda HTC One (M7), Sony Xperia Z Ultra un LG G Pad 8.3. Pircējiem ASV pieejami šobrīd vien divi GPE pārstāvji – HTC One M8 un Moto G.

    Reklāma

    Visticamāk, Google izbrīvē vietu jaunām Google Play edition ierīcēm. Tiek minēts, ka tie varētu būt Android Wear viedpulksteņi, visticamāk, Motorola Moto 360.

    Lielākie Android fani vēl arvien gaida Google Play edition Galaxy S5, kā arī viens no kandidātiem ir LG G3. Pagaidām nav skaidrības, vai Google Play veikalu papildinās arī ar kādu planšetdatoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma