Web Analytics
More
    Reklāma

    Navdy ir kā Google Glass tavam spēkratam

    Jaunākie raksti

    Šis gads iezīmējis dažādu valkājamu viedierīču sākumu un kāpēc gan lai arī tava vecā naglukaste neiegūtu kādu viedu funkciju? Kamēr lielie auto ražotāji vēl tikai slēdz līgumus ar Google un Apple par jauno modeļu aprīkošanu ar attiecīgās mobilās operētājsistēmas izklaides un infocentriem, tikmēr jau pavisam drīz varēsi savu padzīvojušo auto aplaimot ar viedām funkcijām.

    Navdy viedais auto aprīkojums ir nokopējis dažas būtiskākās Google Glass funkcijas. Patīkami, ka varēsi ar šo rīku izdaiļot mašīnu, nevis pats sevi. Jau šobrīd Google Glass lietotājus ASV uzskata par nedaudz dīvainiem un tas vēl ir maigi teikts.

    Reklāma

    Navdy (1)

    Navdy darbinās Android operētājsistēma ar pielāgotu saskarni, tāpat autovadītāju priecēs neliels projektors vizuālās informācijas pasniegšanai. Tajā varēs izlasīt SMS vai ieraudzīt zvanītājam piešķirto bildi. Tas viss tiks projicēts uz neliela, caurspīdīga ekrāna.

    Bet tas nav viss – Navdy varēsi vadīt ar vienkāršām rokas kustībām tam nemaz nepieskaroties, jo ierīcei būs infrasarkanā kamera un arī mikrofons balss vadībai.

    press_1-250009cd94b15c5f76ef2d34a0ed17c9

    press_2-002a4e38fe04a3040a66bf1becc41c99

    Nelielā ierīces strādās ar Android un iOS viedtālruņiem. Tās cena iepriekš pasūtot ir $300, bet pēc tam Navdy maksās $500, kas jau tuvojas puscenai no daža laba autiņa tirgus vērtības. Ierīci sāks izsūtīt 2015. gada sākumā.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=pKL4PJICS40]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    06.08.2014 16:28

    Kā reiz nesen, lasot ziņas par auto ražotāju sadarbošanos ar apple un google, iedomājos, ka ko tādu varētu uzstādīt arī vecākās mašīnās

    Reklāma