Web Analytics
More
    Reklāma

    Par 750 250 dolāriem pārdota pasaulē lielākā videospēļu kolekcija

    Jaunākie raksti

    Cik videospēles ir tavā kolekcijā? Es pats savu Xbox 360 spēlēju neregulāri un manu personīgo spēļu skaits vēl nav ticis pāri dažiem desmitiem. Bez tam pēdējā laikā sanāk nopirkt spēļu digitālās kopijas.

    Tomēr pasaulē ir cilvēki, kas šai nodarbei pieiet daudz, daudz nopietnāk. Viens no šādiem cilvēkiem ir Maikls Tomasons, kas ir spējis savākt vairāk nekā 11 000 spēļu lielu kolekciju un ar šo sasniegumu pat ticis pie Ginesa rekorda. Maikls iepriekš ir pārvaldījis vairākus videospēļu veikalus un aktīvi nodarbojies ar videospēļu tirdzniecību. Šobrīd viņš strādā kā spēļu dizaineris un pasniedz 2D animāciju, spēļu dizainu un to vēsturi. Tas ir ļāvis izveidot šo iespaidīgo kolekciju. Interesanti, ka kolekcionārs savu spēļu kolekciju ir pārdevis jau iepriekš un gadā spēlēm tērējot aptuveni 3000 dolārus spējis to izveidot atkārtoti.

    Reklāma

    Ģimenes apstākļu dēļ Maikls izlēma pārdot savu gadiem ilgi veidoto videospēļu kolekciju un GameGavel.com videospēļu izsoļu vietnē pirms dažām dienām noslēdzās šīs kolekcijas izsole.  Tā tika pārdota par 750 250 ASV dolāriem.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=JWfx2ZX5BuM]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma