Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon irista – mājvieta ikvienam attēlam

    Jaunākie raksti

    Canon laidis klajā irista – uzlabotu, uz mākoņtehnoloģijām balstītu attēlu pārvaldības platformu, kas ļauj lietotājiem piekļūt, skatīt un pārvaldīt savas fotoattēlu bibliotēkas. Mūsdienās cilvēki uzņem tūkstošiem digitālu fotoattēlu, kas tiek izkaisīti pa vairākām ierīcēm. irista ir izveidota, lai palīdzētu uzturēt visus fotoattēlus vienuviet. irista, iepriekš beta versijā bija zināma kā Project1709, ļauj viegli atrast jebkuru attēlu vai jebkuru atmiņu – neatkarīgi no ierīces, ar kuru attēls ir uzņemts – kameru vai viedtālruni.

    irista izveidota atbilstoši četrām klientu vajadzībām:

    Reklāma

    • Vienkārši lietojama: ļauj ātri un viegli atrast jebkuru attēlu visā kolekcijā
    • Savienojamība: sniedz iespēju attēlus kopīgot sociālajos tīklos, kā arī sekot līdzi vērtējumam un komentāriem
    • Iedvesma: vieta, kurā lietotāji var rīkoties ar saviem attēliem, uzlabot savas fotografēšanas prasmes un maksimāli izmantot savus attēlus
    • Kontrole: visi attēli droši glabājas vienuviet, un tiem iespējams piekļūt jebkurā laikā un vietā.

    irista atbalsta plašu failu veidu klāstu bez failu izmēru ierobežojumiem un automātiski augšupielādē jaunos attēlu kolekcijas papildinājumus. Eleganto lietotāja interfeisu atbalsta jaudīgs meklēšanas indekss, kas ļauj lietotājiem atrast attēlu pēc plaša kritēriju klāstu. Tīrais, pārskatāmais dizains ietver filtrēšanu pēc tagiem, kas ļauj vieglāk atrast attēlus, norādot datumus, uzņemšanas vietu, lietotāja tagus, objektīva veidu un vēl daudz ko citu. Savienojamība ar Facebook® un Flickr ļauj lietotājam publiskot attēlus abās platformās, kā arī sekot līdzi komentāriem tieši irista interfeisā.

    irista “sākuma” līmenī tik piedāvāti 10 GB mākoņglabātuves bez maksas, kas fotogrāfiem-amatieriem vai tiem, kuriem fotografēšana ir hobijs, piedāvā pilnībā izmantot irista platformas funkcijas. Prasmīgi entuziasti vai profesionāli lietotāji, kuriem vajadzīgas plašākas iespējas, var izvēlēties kādu no divām citām glabāšanas iespējam – 50 GB vai 100 GB līmeni par mēneša vai gada maksu. Tagad pieejams pilns irista pakalpojums.

    irista abonēšanas līmeņi ir šādi:

    • Līdz 10 GB: bez maksas, visas funkcijas
    • Līdz 50 GB: 4,99 € mēnesī vai 49,00 € gadā
    • Līdz 100 GB: 10,99 € mēnesī vai 109,00 € gadā

    Varat reģistrēties, apmeklējot: www.irista.com

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    09.06.2014 16:07

    Dropboxā 100GB maksā mazliet lētāk (9,99$/mēnesī), bet var glabāt ne tikai foto, bet arī visu pārējo, kas vajadzīgs. Un jaunā aplikācija Carousel ir ļoti ērts rīks, lai pārlūkotu fotogrāfiju arhīvus.

    Reklāma