Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Smart TV lietotājiem pieejama jaunā Sportacentrs.com aplikācija

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics Baltics sadarbībā ar Sportacentrs.com ir izstrādājis jaunu aplikāciju īsteniem sporta faniem, kas tieši Samsung Smart TV īpašniekiem piedāvā sekot līdzi visām Sportacentrs.com translācijām. Saturs pieejams arī HD (high definition) kvalitātē, tai skaitā spēļu tiešraides, ieraksti, intervijas un citi oriģinālsižeti par sporta aktualitātēm Latvijā un ārvalstīs.

    „Šomēnes, kā katru gadu, Latvijas līdzjutēju uzmanības centrā viennozīmīgi ir mūsu hokeja izlase. Tāpēc ir īpašs prieks par jauno aplikāciju, jo Samsung Smart TV lietotāji var sekot līdzi hokeja izlases gaitām, skatoties Sportacentrs.com veidotos sižetus,” skaidro Viktors Markuls, Samsung Electronics Baltics Sadzīves elektronikas biznesa vadītājs Baltijā.

    Reklāma

    Sportacentrs.com rīkotājdirektors Kristaps Zālītis: „Cik dažādi sporta veidi, tik dažādi līdzjutēji! Tieši tādēļ Sportacentrs.com piedāvā visplašāko Latvijas sporta tiešraižu klāstu. Internetā ir pieejamas visu spēļu tiešraides, taču televīzijā ir iespējams translēt tikai vienu. Sportacentrs.com aplikācija dod iespēju Samsung Smart TV īpašniekiem pašiem veidot savu sporta dienas kārtību televīzijā. Izvēlēties, kuru spēli skatīties tiešraidē, kuru atlikt uz vēlāku laiku. Svarīgākais – vienmēr būt lietas kursā un redzēt visus sev interesējošos notikumus.”

    Pašlaik un arī visas vasaras garumā viena no aktualitātēm ir Latvijas augstākās futbola līgas spēles, kur, piemēram, 24. maijā noritēs trīs spēles – plkst.16:00 vienlaikus spēlēs FK Jelgava – FC Daugava un FK Ventspils – FS Metta/LU, bet plkst.18:00 cīņā tiksies BFC Daugavpils – FK Liepāja – no kurām Samsung Smart TV skatītāji varēs izvēlēties sev tīkamāko tiešraidi un pārējās atlikt uz vēlāku. Turklāt 24. maijā Sportacentrs.com pārraidīs arī Inline hokeja sezonas atklāšanu, kas pēdējo trīs gadu laikā kļuvis par vienu no interesantākajiem vasaras sporta veidiem. Papildu tiešraižu izvēles iespējām aplikācija piedāvā aktuālākās sporta ziņas – spēļu ierakstus, pēcspēļu intervijas, preses konferences, kā arī citus oriģinālsižetus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    girts
    21.05.2014 13:58

    nekāda aplikācija neexistē. samsung smart tv UE32F5500

    Reklāma