Web Analytics
More
    Reklāma

    Pioneer apdomā iespēju pārdot savu audio/video tehnikas biznesu

    Jaunākie raksti

    Biznesa ziņu portāls Nikkei, atnesis ne tās labākās vēstis. Pēc viņu informācijas, kompānija Pioneer ir sākusi apspriest ar Funai Electric un citiem interesentiem, iespēju pārdot savu audio un video tehnikas ražošanas biznesu.

    Pēc Nikkei ziņām, pārrunas notiek ar starpnieku dalību, un tiek apspriesti tādi jautājumi, kā ražotāja vārda (brenda) cena, ražotņu un izplatīšanas/pārdošanas tīkla cenas.

    Reklāma

    Pioneer uz šo ziņu reaģējot informēja, ka – „kompānija šobrīd izskata audio/video tehnikas nodaļas biznesa modeļa maiņu, ieskaitot kopuzņēmumus, kā arī daļēju savu audio/video biznesa aktīvu pārdošanu”. Taču vienlaikus Pioneer precizē, ka vēl nekādi lēmumi nav pieņemti, un arī konkrēti pircēji, tai skaitā Funai Electric, vēl nav zināmi.

    Pagājušā gadā audio/video nodaļa Pioneer atnesa peļņu $1,04 miljardu apjomā, kas ir aptuveni 20% no kompānijas pilnā peļņas apjoma. Taču operacionālā A/V nodaļas peļņa bija mazāka par $1 miljonu. Tāpēc iespējams Pioneer vēlas sakoncentrēt visus savus spēkus auto elektronikas virzienā, jo šī joma ir lielākais ieņēmumu avots. Katrā gadījumā, būs nepatīkam, ja vēl viens nopietns un cienījams tehnikas ražotājs pazudīs, vai tiks pārdots masveida plastmasas kastīšu štancētājiem.

    AvotsNikkei
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    16.05.2014 12:23

    Diemžēl Pioneer jau labu laiku ir pārvērties par masveida plastmasas kastīšu štancētājiem.

    Reklāma