Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēļu klasika Portal un Half Life 2 ierobežoti pieejama Google Play

    Jaunākie raksti

    Mobilo spēļu Android darbināta konsole Nvidia Shield jau ir bijusi mūsu uzmanības lokā, bet tagad tam ir pamatots iemesls, ko varētu aprakstīt muļķīgais teiciens, ka iepriekš zāle bija zaļāka un citas līdzvērtīgas sentimentālas jūtas uzdzenošas muļķības. Google Play ekskluzīvi Shield konsolei izlaistas divas klasiskas datorspēles Portal un Half Life 2, kuras zinās teju visi datorspēļu entuziasti. 

    Portal ir FPS stila spēle ar dažādiem grūtiem uzdevumiem. Nezinātāju ar spēles ideju vislabāk iepazīstinās pievienotais video. Portal uzskatāma par ļoti izklaidējošu un jautru spēli, bet dažviet nākas piedomāt pie risinājuma, lai tikti spēlē tālāk.

    Reklāma

    Half Life 2 ir absolūta klasika un spēles galvenais varonis Gordons Frīmens būs pazīstams it visiem. Jāatzīst, ka biju lielāks Half Life pirmās spēles spēlētājs un otrā daļa iznāca laikā, kad nopietnai spēļu dzenāšanai vairs nebija ne laika, ne vēlmes.

    Katra no spēlēm maksās nedaudz virs 7 eiro, bet atceries, ka tās pagaidām spēlējamas tikai ar Nvidia Shield mobilās spēļu konsoles palīdzību.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=TluRVBhmf8w]

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=UKA7JkV51Jw]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eN
    13.05.2014 13:08

    Laiks ir pagājis, tas pats Dead Trigger 2 izdrāž visas šīs veco laiku muļķības visos iespējamos veidos. Ne viss, kas ir vecs, ir klasika. Tie ir veci mēsli, ko labākus neļāva izveidot to laiku dzelži. Tas būtu tas pats, kas braukt uz darbu ar zirgu, jo, redz, nostaļģija.

    Kodētājs
    13.05.2014 14:13
    Reply to  eN

    Šīs spēles IR klasika, vai tu vispār esi tās spēlējis? Ko nozīmē veci mēsli? Tu runā par spēles vizuālo izskatu vai par gameplay?

    Idiotu pārpilnība?
    13.05.2014 23:01
    Reply to  eN

    eN, speciāli paskatījos pieminēto Dead Trigger. Ja tas bija joks, tad nesmieklīgs. Bet ja bija domāts nopietni, tad jājautā, kādam smadzeņu kastrātam jābūt, lai salīdzinātu tik principiāli dažādas lietas? :)

    Kursors.lv
    14.05.2014 07:26
    Reply to  eN

    Gan Half Life 2, gan Portal IR klasika un par tādām spēlēm būtu pamatskolā jāmāca!

    eN
    14.05.2014 11:26

    Klasika tā ir tikai gīkiem bez dzīves, tāpat, kā Quake 2, Worms un citi mēsli, ko spēlējāt salonos, par mammai nozagtiem santīmiem.

    Reklāma