Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā ieradies jaunais 4. paaudzes MINI

    Jaunākie raksti

    Aizmirstiet visu, ko, jūsuprāt, zināt par MINI. Pēdējos septiņos gados MINI ražotājs ir pārdomājis, pārstrādājis un modernizējis katru detaļu. Ātrāks, drošāks un labāks – jaunais MINI nepārprotami atšķiras no jebkura cita automobiļa. Salīdzinājumā ar konkurentu piedāvājumu šajā segmentā jaunā modeļu paaudze ir pilnīgi jauns etalons tam, ko mēs saprotam ar patiesu braukšanas prieku, visaugstāko kvalitāti un individualitāti.

    P90142755

    Reklāma

    Šī gada 12. aprīlī oficiālais MINI pārstāvis Latvijā Inchcape BM Auto aicināja MINI draugus uz jaunā MINI sagaidīšanas svētkiem t.c. MOLS 3.stāva auto stāvvietā, kur brīvā atmosfērā , ar iespēju doties kartinga braucienos un nobaudīt uzkodas, sagaidījām jauno, nu jau 4.paaudzes MINI. Par enerģijas pilnām balvām bija parūpējies Red Bull, savukārt notikumu vēl saldāku padarīja Laimas šokolāde un gaisīgais zefīrs. Abu šo uzņēmumu darbinieki ir novērtējuši MINI stila un braukšanas prieka priekšrocības.

    MINI maina ielu izskatu visā pasaulē. Vēlreiz un vienmēr!

    Jaunais MINI apvieno ikonisko dizainu un 21. gadsimta funkcijas, to visu ietērpjot jaunās, priecīgās virsbūves krāsās.

    Neliels auto, liels prieks

    Lai gan jūs domājāt, ka MINI vairs nevar kļūt vēl aizraujošāks, mēs to esam paveikuši. Jaunie MINI Twin Power Turbo dzinēji padara MINI ātrāku un ekonomiskāku. Ar jaunajiem MINI braukšanas režīmiem jūs varat mainīt automobiļa braukšanas stilu un salona apgaismojumu atbilstoši savam noskaņojumam. Tīrs braukšanas prieks, kas ietērpts vieglos materiālos.

    Sveicam nākotnē

    Jaunā MINI augsto tehnoloģiju papildaprīkojums. Jūs varat tam likt filmēt priekšā esošo satiksmi un pats tikai pielāgot braukšanas ātrumu, likt atainot noderīgu informāciju savā redzes laukā vai pat pašam sevi novietot stāvvietā. Taču neraizējieties: tas piedāvā arī gana daudz braukšanas prieka jums pašam.

    Īstens MINI

    Skat! Mūsu solījumi piepildās: jauns MINI, jauni aksesuāri. Jūs varat atrast visu nepieciešamo, lai jūsu MINI būtu vēl atšķirīgāks un jums pielāgotāks: no spoguļu korpusiem līdz pat bērnu sēdeklīšiem.

    Izkrāsojiet pilsētu

    Jauns dizains un jaunas virsbūves krāsas. Piešķiriet pilsētai spilgtu akcentu ar tādām krāsām kā Volcanic Orange, Thunder Grey vai Blazing Red. Tagad jūsu MINI kopumā ir pieejamas ne mazāk kā vienpadsmit virsbūves krāsas.

    Dzīves gaišā puse

    Gan priekšējās, gan aizmugurējās daļas lukturu dizains padara MINI par mirdzošu pilsētas stila paraugu. Klasiskiem MINI elementiem, piemēram, hromētam gredzenam, apvienojoties ar augsto tehnoloģiju funkcijām, piemēram, papildaprīkojuma LED elementiem, jūs vienmēr pamanīs arī tumsā.

    Mazs nu ir liels

    MINI popularitātes pamatā bija tā lielums – vai mazums. Arī jaunajā MINI viss ir kompakts, dinamisks un MINI raksturīgs. Īsa pārkare un svaigas proporcijas atkal padara jauno MINI par izcilāko mazo auto sektorā. Automobiļa garums ir pieaudzis par 98 milimetriem, platums — par 44 milimetriem, augstums — par 7 milimetriem. Garāka kļuvusi arī garenbāze (+ 28 milimetri), un salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli ir palielināts attālums starp riteņiem (priekšējiem + 42 milimetri, aizmugurējiem + 34 milimetri) Uzlabots komforts salonā visās četrās sēdvietās, un iegūts jauns sēdekļu dizains ar lielāku regulēšanas diapazonu priekšējiem sēdekļiem un garāku sēdekļa virsmu aizmugurējiem sēdekļiem (+ 23 milimetri). Plašāka vieta atvēlēta pleciem un kājām, kā arī ir uzlabots aizmugurē sēdošo pasažieru komforta līmenis. Bagāžas nodalījuma tilpums ir palielināts par 51 litru, un tagad tā tilpums ir 211 litri. Aizmugurējo sēdekļu atzveltne ir nolokāma 60 : 40 dalījumā.

    Salons

    Dažas no lielākajām pārmaiņām slēpjas aiz MINI pievilcīgā virsbūves dizaina. Kokpita dizains ir pilnībā pārstrādāts un papildināts ar jaunākajām tehnoloģijām. Izbaudiet fona apgaismojumu, vienlaikus saņemot informāciju no inovatīvā MINI centrālā instrumenta vai papildaprīkojuma Head-Up displeja. Pietrūkst tikai ieskrējiena ceļa aiz jūsu loga.

    Progresa seja

    Pateicoties sešstūra radiatora režģim un lieliem, apaļiem priekšējiem lukturiem, jaunais MINI nav zaudējis savu draudzīgo izskatu. MINI Twin Power Turbo dzinēju slēpj plašu, noapaļotu virsmu pārsegs. Izteiksmīgi pārliecinātu izskatu MINI piešķir plaši novietotie jaunie lukturi. Piemīlīgs, tomēr vienmēr gatavs rīkoties.

    Pakaļdzīšanās prieks

    Jaunajā MINI, iespējams, pamanīsiet, ka citi auto jums seko pārāk tuvu. Iespējams, kāds vēlas apskatīt MINI aizmugurējās daļas jauno dizainu. Lielāki aizmugurējie lukturi ar mirdzošu hromētu ietvaru piešķir MINI pārliecinātu un vienlaikus elegantu izskatu. Tie nodrošina arī izcilu skatu sekotājiem.

    Nepieciešamība pēc ātruma

    MINI vienmēr bijis raksturīgs ātrums un dinamika. Jaunais MINI to paceļ jaunā līmenī. Jaudīgie MINI Twin Power Turbo dzinēji apvienojumā ar vieglo virsbūvi liek jums priecāties par luksofora sarkano gaismu, jo tā ir iespēja vēlreiz izbaudīt satriecošo paātrinājuma spēku.

    Pukstošā sirds

    Pievilcīgākais salona elements ir pilnīgi jaunais MINI centrālais instruments. Tas ietver izklaides un navigācijas funkcijas, ir pieejamas trīs displeja variācijas. Interaktīvā LED gaisma ir moderns vizuālais palīgs, kas maina krāsu atbilstoši notiekošajam. Piemēram, ar papildaprīkojuma novietošanas palīgu, ja distance līdz citam automobilim ir pārāk maza vai ja tuvojaties automaģistrāles nobrauktuvei, – atbilstoši navigācijas datiem. Jūs varat arī salāgot fona apgaismojumu ar mirkļa noskaņojumu.

    Skatieties uz ceļu

    Jums vairs nav jānovēršas no ceļa savā priekšā. Papildaprīkojuma Head-Up displejs ataino ātrumu, navigācijas informāciju un citus svarīgus datus tieši jūsu redzes laukā.

    Jaunā MINI Hatch (F56) bāzes cenas Latvijā

    mini-cenas

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma