Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas Robotikas čempionāts norisināsies 12. aprīlī

    Jaunākie raksti

    Šī gada Latvijas Robotikas čempionāts norisināsies 12. aprīlī 10:00 RTU lielajā aulā, kur robotu būves entuziasti un lielmeistari varēs tikties un sacensties 6 disciplīnās. Pasākumu organizē RTU Robotikas klubs sadarbībā ar Studentu Parlamenta Zinātnes nodaļu.

    • Linefollower jeb līnijsekotāji ir ātruma aizrautie roboti, kuru mērķis ir īsākais apļa laiks un precīzākais izpildījums.
    • Mini Sumo sevi pozicionē kā mazākie, bet ne vārgākie sumo roboti.
    • Lego Sumo spēj pārsteigt ar universālo pielietojumu.
    • Roomba Sumo putekļusūcēju roboti, kuri radoši pārveidoti, lai cīnītos ringā.
    • Mega Sumo nopietnākā un skatītājiem visinteresantākā kategorija, visiem pazīstami ar savu agresīvo cīņas stilu.
    • Freestyle kategorijā katram ir iespēja demonstrēt savus robotikas sasniegumus plašākam skatītāju lokam.

    Robotika ir viena no visstraujāk augošajām nozarēm. Roboti tiek konstruēti industriāliem mērķiem, sadzīves atvieglošanai, kā arī priekam un sacensībām. Pasākuma mērķis ir sekmēt robotikas nozares attīstību un sadarbību Latvijā, kā arī veicināt jauniešu, it īpaši skolēnu, interesi par inženierzinātnēm un paaugstināt inženierzinātņu prestižu sabiedrībā.

    Reklāma

    Piedalīšanās ir bez maksas, nav ierobežojumu reģistrēto robotu skaitam, komandas dalībnieku skaitam vai dalībnieka vecumam. Pirms sacensībām dalībniekiem būs iespēja piekļūt testa trasēm un ringiem, kā arī uzlabot savus robotus. Dalībnieku reģistrācija: 8:00 – 9:45. Sacensībām var pieteikties līdz 10. aprīlim. Papildus informācija: Einārs Deksnis, tel: 26445197, robotikas.klubs@gmail.com.

    Reģistrācijas forma

    r2j9

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma