Web Analytics
More
    Reklāma

    ALSO iegādājas Nervogrid un paplašina mākoņpakalpojumu klāstu

    Jaunākie raksti

    Eiropā vadošais informācijas un komunikāciju tehnoloģiju uzņēmums ALSO Holding AG pabeidzis mākoņservisu sektorā aktīvās Somijas kompānijas Nervogrid Oy, kas specializējas Cloud Brokerage Enablement platformu attīstīšanā, pārņemšanu. Nākotnē jauniegūtās kompānijas pakalpojumi tiks piedāvāti ar ALSO Cloud zīmolu un nodrošinās privātu, publisku un hibrīdu mākoņskaitļošanas darījumu automātisku un efektīvu pārvaldību.

    Platformas pamatelements, tīmeklī balstītā Cloud Control Panel as a Service (Mākoņskaitļošanas kontroles panelis kā serviss) tehnoloģija sniedz ALSO iespēju piedāvāt saviem klientiem un partneriem dažādus informācijas tehnoloģiju pakalpojumus, tādus kā Infrastructure as a Service (IaaS) (Infrastruktūra kā serviss), Platform as a Service (PaaS) (Platforma kā serviss), un Software as a Service (SaaS) (Programmatūra kā serviss) autonomi un vienkāršā veidā. Datu centri un mākoņskaitļošanas infrastruktūras pārdevēji izmanto Cloud Control Panel as a Service tehnoloģiju, lai attīstītu, virzītu un vadītu visu pārdošanas procesu – sākot ar pavisam vieglu piedāvājuma sagatavošanu caur mākoņservisu un beidzot ar atskaitēm par sasniegtajiem rezultātiem un norēķinu informāciju.

    Reklāma

    «Ar šo pirkumu ALSO Grupa vēlas nostiprināt kompetenci mākoņskaitļošanas biznesā un attīstīt to. Mēs piedāvājam klientiem un partneriem ideālu Cloud Brokerage Enablement platformu mākoņskaiļošanas vidē, no kuras viņi var sniegt mākoņpakalpojumus savu pārdevēju un klientu bāzei. Šī servisa platforma ļauj mums veidot tiltu starp piegādātāju un pārdevēju. Mākoņpakalpojumu piedāvāšana paver ALSO jaunas iespējas sadarboties ar neatkarīgiem programmatūras un servisa piegādātājiem,» saka ALSO Holding AG valdes priekšsēdētājs Gustavo Mellers-Hergts.

    «ALSO klientiem Latvijā paveicies visvairāk, jo lielākā daļa Norvogrid darbinieku strādā Rīgā. Tas ļaus mums nodrošināt ātrāku un nepastarpinātu atbalstu mūsu klientiem latviešu valodā,» piebilst ALSO Latvia valdes priekšsēdētājs Juris Ducens.

    2013. gadā Nervogrid Oy apgrozījums sasniedza 3 miljonus eiro un kompānija nodarbināja ap 30 darbiniekiem. ALSO Cloud kļūs par nozīmīgu ALSO Grupas sastāvdaļu. Darījums paredz, ka pirkuma cena netiek atklāta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma