Web Analytics
More
    Reklāma

    Bites klientiem tagad Waze, Facebook un Viber par 1 eiro mēnesī

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operators Bite šodien atklāja savu jauno mājaslapu un pārstrādāto datu pakalpojumu tarifikāciju. Pagājušā gada septembra beigās Bite saviem klientiem pārstāja pieprasīt maksu par sociālās navigācijas servisa Waze izmantošanu un šī gada sākumā šo pieeju attīstīja piedāvājot bez maksas lietot vairākas banku aplikācijas. Šodien ir ieviestas izmaiņas, kas attiecas uz Waze lietotājiem un piedāvājumā parādījušās divas jaunas aplikācijas: Facebook un Viber.

    Visiem, kas par Bites klientiem kļuvuši līdz 2014. gada 19.janvārim un lieto kādu no šiem tarifu plāniem – Bite 1, Bite 2, Bite 1.49, Bite 3.47, Bite 5.55, Bite 8.43, Bite Bizness 1, Bite Bizness 2, Bite Bizness 3 – Waze neierobežota lietošana ir un paliek par brīvu. Taču jaunajiem Bites klientiem ar priekšapmaksas tarifu plāniem – starta tarifs, Bite 1, Bite 2 un pēcapmaksas tarifu plāniem – Bite 1, Bite 2, Bite 1.49, Bite 3.47, Bite 5.55, Bite 8.43, starta tarifs, Bite Bizness 0, Bite Bizness 1, Bite Bizness 2, Bite Bizness 3 ir iespēja lietot Waze par 1 eiro mēnesī (jānosūta SMS ar tekstu Waze uz 1600). Ja SMS netiek nosūtīta, tad datu uzskaite un tarifikācija notiek pēc standarta datu pārraides tarifiem. Waze aplikāciju ar Biti neierobežoti var lietot ar šādām operētājsistēmām: Android, Apple iOS un Windows Phone 8. Tāpat jāņem vērā, ka izbraucot ārpus Latvijas, būs jāmaksā par datu viesabonēšanu.

    Līdzīgā veidā var maksāt 1 eiro mēnesī par neierobežotu Facebook lietošanu (jānosūta SMS ar tekstu Facebook uz 1600). Piedāvājums ir spēkā visiem priekšapmaksas klientiem ar šiem tarifu plāniem – starta tarifs, Bite 1, Bite 2 un visiem pēcapmaksas klientiem ar tarifu plāniem – Bite 1, Bite 2, Bite 1.49, Bite 3.47, Bite 5.55, Bite 8.43, starta tarifs, Bite Bizness 0, Bite Bizness 1, Bite Bizness 2, Bite Bizness 3. Ar Bites piekšapmaksas karti pakalpojums darbojas 30 dienas. Facebook aplikāciju ar Biti neierobežoti var lietot ar šādām operētājsistēmām: Android, Apple iOS.

    Nosūtot SMS ar tekstu Viber uz 1600, Bites klienti varēs par 1 eiro mēnesi zvanīt, rakstīt, sūtīt bildes un video saviem Viber draugiem Latvijā un ārzemēs. Piedāvājums ir spēkā visiem priekšapmaksas klientiem ar šiem tarifu plāniem – starta tarifs, Bite 1, Bite 2 un visiem pēcapmaksas klientiem ar tarifu plāniem – Bite 1, Bite 2, Bite 1.49, Bite 3.47, Bite 5.55, Bite 8.43, starta tarifs, Bite Bizness 0, Bite Bizness 1, Bite Bizness 2, Bite Bizness 3. Bites priekšapmaksas karti pakalpojums darbojas 30 dienas. Viber aplikāciju ar Biti neierobežoti var lietot tikai ar šādām operētājsistēmām: Android, Apople iOS, Windows Phone un Symbian.

    Par šodienas jaunumiem Bite izplatītajā preses paziņojumā teikts šādi:

    Arī lietojot mobilo internetu, tam ir jābūt cilvēcīgam. Nav svarīgi 4G, 5G, megabaiti vai megapikseļi – tas viss lai paliek tehnoloģiju entuziastiem. Pārējiem svarīgs ir tas, ko ar to visu var paveikt – vai atrast ātrāko ceļu mājup, zvanīt senam draugam uz citu kontinentu, nosūtīt tikko iegādātas kleitas bildi vai dalīties ar pirmo ieraudzīto sniegpulkstenīti. Tādēļ Bite piedāvā saviem klientiem lietot savas iecienītās aplikācijas neierobežoti, par 1 eiro mēnesī.

    “Ar šo piedāvājumu – populārām aplikācijām par fiksētu ikmēneša maksu, mēs piedāvājam klientiem nesatraukties par megabaitiem, bet gan ar prieku lietot aplikācijas – sazināties, likt bildes, video, komunicēt ar draugiem un lasīt par sev interesējošo,” stāsta Bites mārketinga vadītāja Aiga Pape. “Arī jaunā komunikācija ir veidota, lai runātu par tehnoloģijām vienkāršā un cilvēcīgā valodā. Ar īstiem piemēriem no īstu cilvēku dzīves mēs rādām, kā aplikācijas strādā cilvēku labā.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    atis
    18.03.2014 09:21

    Jaunā mājaslapa gan vairāk izskatās pēc jaunas ādiņas vecajai mājaslapai. Bet nu vismaz uz mobilajām ierīcēm šī mobilā operatora mājas lapu var puslīdz normāli skatīt. Līdz ManaBite normālai sataisīšanai gan laikam vēl kādi gadi 5 jāgaida.
    Esmu Bites klients jau ļoti sen, bet viņu izpratne par interneta vietni ir smags gadījums.

    atis
    18.03.2014 09:24

    Un nez, tikai man ar Mac Safari tā mājaslapa visu laiku raustās?

    okman
    18.03.2014 09:49

    Kas tie par biznesa tarifiem?

    Reklāma