Web Analytics
More
    Reklāma

    Ask.fm portālā izveidota sadaļa, kurā lietotājus izglīto par drošību internetā

    Jaunākie raksti

    Latvijā radītais un pēdējā laikā pretrunīgi vērtētais jautājumu un atbilžu portāls Ask.fm izveidojis drošības centra sadaļu. Tās mērķis ir pilnveidot sociālā tīkla lietotāju prasmes, kas nepieciešamas drošai darbībai portālā. Šobrīd Ask.fm 150 dažādās valstīs lieto vairāk nekā 90 miljoni lietotāju un ik dienu tiek uzdoti 35 miljoni jautājumu.

    Pieaugot portāla popularitātei, uzņēmums analizēja lietotāju darbību portālā un izveidoja interneta centru. Tajā apkopota informācija par lietotāju drošību, kā arī par portāla lietošanas noteikumiem un vērtībām. Interneta drošības centrs ir vieta, kur arī vecāki, skolotāji un pusaudžiem tuvi cilvēki var saņemt informāciju par portāla darbību, drošu interneta lietošanu un uzņēmuma drošības politiku.

    Reklāma

    Pēdējo mēnešu lakā Ask.fm ir pievērsis lielāku uzmanību drošības jautājumiem un ieviesta virkne drošības uzlabojumu. Palielināts moderatoru skaits, vienkāršota nevēlamā satura paziņošana un bloķēšana un pilnveidota automātiskā nevēlama satura dzēšanas sistēma. Tāpat uzņēmuma darbinieki analizē katru fotogrāfiju un video, ko servisā publicē lietotāji un tiek solīts, ka nevēlams saturs no portāla tiek izņemts vidēji 15 minūšu laikā. Lai turpinātu pilnveidot lietotāju drošību, uzņēmums ir iestājies vienā no Eiropas vadošajām interneta drošības organizācijām – “Internet Watch Foundation”.

    Šobrīd interneta drošības centrs ir pieejams angļu valodā. Savukārt sadaļas par “Ask.fm” portāla politiku un noteikumiem jau tagad ir pieejamas 40 valodās, tai skaitā latviešu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma