Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon iepazīstina ar PowerShot SX700 HS – kameru ar 30x optisko tālummaiņu

    Jaunākie raksti

    Canon iepazīstina ar savu līdz šim smalkāko digitālo kameru ar 30x tālummaiņu, PowerShot SX700 HS, kas ir ideāli piemērota visu piedzīvojumu iemūžināšanai. Apvienojot Canon vadošo objektīvu jauninājumus un prasmīgi izstrādātu, smalku, kompaktu korpusu, PowerShot SX700 HS ir ideāli piemērota jūsu īpašo mirkļu iemūžināšanai lieliskā kvalitātē. Kamera nodrošina asus, augstas kvalitātes fotoattēlus un dzīvas Full HD 60p filmas, savukārt radošie uzņemšanas režīmi kadriem piešķir unikālu raksturu. Arī kopīgot piedzīvojumus ir vienkārši, pateicoties integrētai Wi-Fi funkcijai ar NFC atbalstu.

    Iemūžiniet savu ceļojumu smalkākās detaļas

    Kamera kompaktā korpusā piedāvā pārsteidzošu daudzpusību – tas ir tika 34,8 mm biezs un viegli uzņem smalkākās detaļas ar 30x optiskās tālummaiņas objektīvu. Precīzi izgatavotais īpaši plata leņķa 25 mm objektīvs piedāvā iespēju uzņemt skaistas lauku ainavas, savukārt iespaidīgais fokusa attālums ļauj jums pietuvināt detaļas no attāluma. Canon ZoomPlus tehnoloģija digitāli palielina kameras sniedzamību līdz 60x, vienlaikus saglabājot pilnas izšķirtspējas kvalitāti. Zoom Framing Assist funkcija palīdz arī noturēt objektu kadrā, izmantojot telefoto tālummaiņu.

    Reklāma

    PowerShot SX700 HS uztver ik detaļu satriecošā kvalitātē. Canon atzītā HS sistēma apvieno jaunākās paaudzes Canon DIGIC 6 procesoru un augstas jutības 16,1 MP CMOS sensoru, nodrošinot skaistu rezultātu ar asām detaļām un reālistiskām krāsām pat nepietiekamā apgaismojumā.

    Attēli ir asi un skaidri, pateicoties Canon optiskajam IS ar Intelligent IS tehnoloģiju. Pielāgojoties astoņām dažādām ainām, Intelligent IS analizē kadru un automātiski pielāgo stabilizācijas režīmu, lai jūs uzņemtu asus un stabilus foto un video attēlus.

    Canon PowerShot SX700 HS
    Canon PowerShot SX700 HS

    PowerShot SX700 HS RED_2

    Kopīgojiet savus piedzīvojumus

    Kopīgot savus uzņemtos attēlus iecienītākajos sociālajos tīklos, ieskaitot Facebook®, Twitter un YouTube, ir vienkārši – ātri pievienojoties viedtālrunim vai planšetdatoram ar Mobile Device Connect pogu. Jūs varat arī savienot kameru ar ierīci, izmantojot jauno NFC funkciju – vienkārši pieskarieties ar vienu ierīci otrai, lai sāktu kopīgošanu ar Canon īpašo CameraWindow lietojumprogrammu.

    Jaunā Wi-Fi savienojamība ietver arī attālinātu uzņemšanu no viedtālruņiem – tas ir neticami ērti, ja fotogrāfs vēlas piedalīties grupas uzņēmumā. Jūs varat dublēt attēlus ar Image Sync, kas ļauj jums bez vadu pieslēguma nosūtīt attēlus uz mākoņpakalpojumiem, ieskaitot CANON iMAGE GATEWAY, Flickr, Google Drive™ un tieši uz PC. Turklāt tiem, kuri vēlas atcerēties katra attēla uzņemšanas vietu, PowerShot SX700 HS GPS ar Mobile funkciju ļauj arī to atzīmēt.

    Iemūžiniet jautrību Full HD 60p filmās

    Lai izbaudītu savus piedzīvojumus, jūs varat uzņemt arī 1080p Full HD video. PowerShot SX700 HS Movie Record poga viegli ļauj pārslēgt no foto uz video uzņemšanas režīmu. Pateicoties DIGIC 6 jaudai, video uzņemšanas ātrums ir 60fps ar augstas kvalitātes stereo skaņu. Video stabilizāciju nodrošina piecu asu uzlabotais Dynamic IS režīms. MP4 formātā ierakstītās filmas var nekavējoties izbaudīt dažādās ierīcēs vai augšupielādēt sociālajos tīklos, kur tās var noskatīties arī draugi.

    Hybrid Auto automātiski uzņem četras sekundes pirms katra foto attēla uzņemšanas, dienas beigās apvienojot visus klipus vienā filmā, lai jūs varētu izbaudīt dienā piedzīvoto video formātā.

    Gudrāks veids, kā uzņemt radošus attēlus

    Ar Creative Shot uzņemtais attēls ikreiz būs unikāls. Četras tematiskas kategorijas – Monochrome, Retro, Natural un Special – ietver 46 dažādus efektus. Izvēlieties kategoriju un PowerShot SX700 HS atjautīgi izveidos sešus atšķirīgus kadrus, pamatojoties uz izvēlēto tēmu.

    PowerShot SX700 HS galvenās funkcijas:

    • Īpaši kompakta 30x tālummaiņa, 25mm objektīvs
    • HS sistēma ar 16,1 MP CMOS un DIGIC 6
    • Intelligent IS ar 5 asu Dynamic IS
    • Wi-Fi ar NFC atbalstu
    • Full HD (60 fps)
    • 7,5 cm (3 collu) PureColor II G LCD (922k sRGB)
    • Radošie režīmi
    • Hybrid Auto un Smart Auto
    • Manuālais, AV un TV režīms
    • Ātrdarbīga uzņemšana
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma